More

  Het nieuwste absurde concept van Razer is een modulair werkstation met een 65-inch OLED |

  CES zullen den Consumer Electronics Voorstelling noch zijn behalve dat Razer ten minste één prototypeproduct akelig ie evenement zullen brengen. Dit jaar inderdaad ie niet anders, want het nering gebruikte den jaarlijks vakbeurs vanwege Project Sophia erbij ontmaskeren, ene concept modulair gamebureau. Te den huidige versie biedt den tafel plek voor 13 afzonderlijke modules. Deze kunnen word tweedehands ingevolge componenten naar touchscreen-sneltoetspanelen, externe opnamekaarten plus audiomixers toe onder voegen aan Ongelijkheid Sophia, waardoor u ie halte akelig uw behoeften kunt aanpassen. Razer beweert dat het bestaanbaar bestaan vanwege den schilderijlijst “in seconden” opnieuw onder configureren.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Indien we akelig den rest van ie concept kijken, lijkt Razer dat bron gedurende hebben. minder voetlicht uitgegeven aan ergonomie. Afgaande bovenop den afbeeldingen die ie onderneming tegoed meegevoeld, kun jij de hoogte van Ongelijkheid Sophia noch aangepast om er eentje sta-schrijftafel van via vervaardigen of wegens de plaats van een stoel beter erbij accommoderen. En overheen stoelen gesproken, ie handel onthulde mede een “Voor HyperSense” -versie van zijn Enki-gamingstoel van $ 399. Razer werkte gemeenschappelijk inbegrepen D-Opbergruimte voort haptiek aan de stoel toe via voegen. Het zullen 2.200 games, films daarbovenop televisie-reeksen troosten, dolletjes releases van uitgevers indien Ubisoft en Microsoft. Oh, en het komt alsmede inbegrepen RGB-verlichting.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Volg hier al het hekkensluiter journaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]