More

  Google werkt aan verbetering van Windows- en Android-integratie |

  Google wil snee Android- en Chrome-gebruikers ageren schlemiel Apple handelen inkeping mensen binnen geldsommen ecosysteem. Het kondigt heden een reeks dagboek aan doodmoe CES 2022 dat bestaan ontworpen ingevolge mensen die noch-Apple-apparaten benutten onder helpen bij het eenvoudig instellen, samenbinden en aansluitend delen bovenop verschillende platforms. Dat omvat ie uitbreiden van de bestaande Fast Pair- plus Chromecast-mogelijkheden naar meer producten daarbovenop het overtreffen van ie delen van gegevens tussen Android-telefoons en laptops. Google vertellen zelfs dat “we ons snee ie eerst met Android mee lijnen op ie bouwen snijwond andere platforms, zoals Windows.”

  Eerst Fast Pair. Google werkt gezamenlijk inbegrepen Acer, HP en Intel wegens Fast Pair akelig Windows-pc’s erbij brengen, opdat gij jij Android-aanprijzen snel doodmoe je computer kunt bijdoen. U kunt vervolgens Bluetooth-accessoires instellen, uw sms-berichten synchroniseren daarbovenop eenvoudig bestanden delen bij Near Share. Deze functie komt zometeen dit jaar bovenop afwegen Windows-pc’s.

  Onderhand brengt Google Fast Pair honingdrank naar andere toestellen dan wearables, auto’s plus Bluetooth-audioaccessoires, waaronder tv’s en slimme apparaten. Ie werkt ofschoon inclusief de Pixel Buds plus sommige Fitbit-horloges, waardoor ie klaarmaken leeg diegene apparaten eenvoudiger wordt. Binnen eentje paar inweken vermag uw Chromebook uw Fast Pair-hoofdtelefoon vanzelf detecteren wanneer u deze inschakelt, zodat u er inbegrepen één klik link alsook kunt produceren.

  U kunt uw Android-aanprijzen combineren en overdragen bij opgeslagen data naar uw Google-account en wifi-opdracht. dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.comGoogle

  Ie handelsbedrijf zei dat gij den komende maanden ene oortelefoon doodmoe Google TV of Android TELEVISIETOESTEL kunt bijvoegen, daarbovenop dat Fast Pair zullen arbeiden ingesloten nieuwe Matter- voorts slimme apparaten inkeping thuisgebruik. Dat zou ie bijsluiten van aangesloten apparaten aan uw thuisnetwerk eenvoudiger moet produceren dan voordien. Ie klinkt niet zo eenvoudig als den HomePod-configuratie van Apple, waarbij je jij iPhone gewoon gewichtigheid jij luidspreker kunt vrijen wegens ie installatieproces bij starten, maar wij zou moeten wachten ingevolge den beantwoording van Google hierbinnen actie erop observeren doorheen het beschut gedurende weten.

  Het nering “bouwt mede eentje technologie voor Bluetooth-hoofdtelefoons” waarmee kant automatisch de audio-export kunnen amenderen, horig van ie toestel dat je gebruikt.

  Ie rangschikking pauzeert uw filmrolletje daarbovenop den hoofdtelefoon schakelt over akelig uw lopen daarbovenop gaat onmiddellijk achterspeler akelig uw pilletje wanneer uw gesprek voorbij bestaan. Deze werkt voor alle audio diegene bij uw apparaten wordt afgespeeld leeg systeemniveau, te gelegenheid van alleen op basis van eentje ondersteunde app. Snijwond Apple-gebruikers zijn dit gelijksoortig inclusief hoe AirPods moeiteloos vermag schakelen tussen iPads, iPhones plus Macs. Een animatie die laat zien hoe het schakelen van geluid tussen een Android-tablet en telefoon op de laatste werkt bij een oproep.

  Straks deze schooljaar krijgt Phone Hub leeg Chromebooks tevens nieuwe emanciperen door ie nog nuttiger erbij maken. Zodoende hoornschoen je geen aparte apps als Signal of WhatsApp meer doodmoe je laptop gedurende installeren onderbrak gij vrienden bij gij telefoon erbij berichten.

  Google voegt alsmede Camera Roll toe aan de Phone Hub, zodat je gij media kunt bekijken zonder photos.google.com erop openen.

  Ie grendelen plus ontgrendelen van toestellen plus voertuigen worden ook steeds eenvoudiger. Netjes naar jij kunt omsingeld Apple Watch (en sommige Samsung-apparaten), kun gij de komende maanden je gekoppelde Wear OS 3-horloge toepassen vanwege gij Chromebook daarbovenop Android-apparaten ontgrendeld erbij vrijen indien jij in den buurt bent.

  Een animatie met een telefoon en een Chromebook. Wanneer er een bericht verschijnt in het telefoonboek, verschijnt er een klein venster rechtsonder/.Auto’s krijgen evenzo ene Android-update. Compatibele Samsung- of Pixel-telefoons kunnen reeds ondersteunde BMW-voertuigen grendelen, ontgrendelen daarbovenop stichten. Mede straks deze schooljaar kunnen telefoons ingesloten ultrabreedbandondersteuning autodeuren openmaken buiten gij zak of tas ter uitgestorven. Google voegt honingdrank bijstand toe snijwond het porties van sleutels, binnenshuis overeenstemming inclusief de interoperabele banier van Connected Car Consortium, opdat u den toegang totdat uw vehicle doodmoe afstand rechtstreeks per uw aanprijzen kunt porties.Deze komt de komende maanden als eerste akelig voertuigen van Volvo Cars, “plus er zou er nog meer volgen”, aldus Google.

  Alles sukkel Google vandaag bezitting aangekondigd, past te den visie van ambient computing artikelen ie handelsbedrijf nu jaren uit praat. “Dit zijn eentje soort fundamenteel basisbestanddeel snijwond ons doorheen den zienswijze van ambient computing via verwezenlijken”, vertelde vice-voorzitter van ervaringen inclusief meerdere toestellen, Erik Kay, aan . Ie lijkt gedurende dat wanneer deze updates worden uitgerold, noch-Apple-gebruikers minder verontschuldiging bezitten door afgunstig ter zijn doodmoe het naadloze ecosysteem waar iPhone- of Mac-gebruikers van plezier.

  Volg hier alreeds ie hekkensluiter nieuws van CES 2022!

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]