More

  Google Fiber-werknemers in Kansas City doen een bod om vakbonden te worden |

  Een overgrote meerderheid van de klantenservicemedewerkers van Google Fiber, opererend vanuit ene zaak binnenshuis Kansas City, Missouri, tegoed vakbondskaarten uittekenen in den honger hen eerste regeling ingesloten hoen chefs tijdens zaken. Zij ordenen zich ter auspiciën van den Alphabet Workers Union, ene jaar oude tak van de Communication Workers of America diegene werklui plus contractanten op alle graderingen van het moederbedrijf van Google wil vertegenwoordigd.

  De 11 werklieden – van wie er 10 ene kaartje bezitten uittekenen sedert den vakbondsactie hierbinnen oktober begon – zijn tezamen binnen engageren van Google daarbovenop een uitzendbureau genaamd BDS Connected Solutions. Dat existentie niet ongewoon, overmits den personeelsregelingen ingesloten Alphabet gaan: een verhaal be 2019 binnen den New York Times weeskind over dat uitzendkrachten daarbovenop aannemers de meerderheid van het personeelsgegevens van de techgigant vormden, ondertussen een Recode-rapport datzelfde jaar aangaf dat dit helft tralie van werknemers verdienden aanzienlijk minder dan de eigen fulltime medewerkers van Google. Volgens duo BDS-medewerkers die ingesloten spraken, voelden vertegenwoordigers van klanten zichzelf buitengesloten binnenshuis belangrijke gesprekken over personeels- en veiligheidsprotocollen, plus bestaan de communicatie ingesloten het zeggenschap verslechterd.

  “We begonnen inbegrepen de eis: ‘Hé, wat traceren je van deze idee? Heb gij ie intu dat jij genoeg onder zeggen hebt te den omstandigheden waarin gij werkt?’ We kregen in feite eentje welluidend ‘Nee, ik heb noch ie intu dat we dat ageren'”, vertelde Emrys Adair aan . “Ie bestaan niet steevast zodoende geweest”, zegt Mike Knox, diegene al enkele jaren Google Fiber-vertegenwoordiger existentie, “de algemene verhouding tussen het management plus de arbeiders. Vroeger juist het hechter.” Kansas City wasgoed de allereerste handel waarop Google Fiber geworden gelanceerd, haastigheid tien klas geleden.

  Wat dit poging door eentje ​​onderhandelingseenheid honingbij kneden enigszins ongebruikelijk ontwikkelen, bestaan doch den besluit voort meteen overheen onder gaan tot ie indienen van een rekest bij de National Labour. Relaties bestuur. Veelal existentie dit den langere, moeilijkere keuze wanneer eentje werkgever weigert vrijwillig een werknemersorganisatie gedurende erkennen. Niettemin volgens Adair bezitten Alphabet daarbovenop BDS niet geprobeerd de vakbondsdrift teniet erbij handelen, niet de bereidwilligheid geprononceerd onderbrak het tijdens erkennen. Google en BDS bezitten niet gereageerd op gesmeek vanwege commentaar van .

  Zoals tal werkplekken hierbinnen den afgelopen jaren, bezitten dit servicemedewerkers sluitingen gefietst, minder uren gemaakt daarbovenop over ​​daarbovenop toe moet isoleren plus doodmoe afstand werken wanneer een collega experiment positief snee COVID-19. Ofschoon kantkloswerk noch al onder tal bijzonderheden wilden schenken ge watje zijkant in eentje eerste overeenkomst zullen hopen onder krijgen, existentie eentje van den baten die kantkloswerk moeten acquireren de risicovergoeding. “Wat de feitelijke COVID-voorzorgsmaatregelen betreft, bezitten kantkloswerk het redelijk ja gedaan”, zei Adair. “Onze grootste zorg bestaan schattig dat we nog steeds persoonlijk binnen den winkel arbeiden binnen eentje pandemie, schlemiel leeg zichzelf, hoe gij dat evenals doet, eentje risico bestaat.”

  Ie kan maanden of klas voor de NLRB een mededeling doen overheen het recht van dit werklieden om ene ​​onderhandelingseenheid te kneden. Te de tussentijd hoopt Knox dat ie anderen binnenshuis Google Fiber tot daad begin. “Wij hopen waarlijk dat deze hierbinnen dat opzicht inspireert”, vertellen hij. “We hopen dat deze eentje vlampunt bestaan artikelen andere mensen dat kunnen zie plus raadsbesluiten door meer input honingbij vragen.”

  Ben jij ene Google-medewerker, TVC of bouwondernemer? Ik waarnemen graag van gij. Download Signal Messenger snijwond iOS of Android en sms mij confidentieel doodmoe 646 983 9846.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]