More

  GM plaagt elektrische versies van zijn Chevy Blazer en Equinox SUV’s |

  GM’s elektrische voertuigdebuut bovenop CES 2022 omvat veel meer dan ge de Chevy Silverado. Den automaker bezitting plannen geplaagd voor Blazer daarbovenop Equinox EV’s diegene respectievelijk binnenshuis den lente daarbovenop den najaar van 2023 zouden bereiken. Den Equinox zou honingdrank relatief betaalbaar moet zijn, waarbij de compacte SUV naar prognose eentje startprijs zal bezitten van uitpuilend den $ 30.000 schattig belastingen plus incentives.

  Ie bedrijf wasgoed timide af technische kleinigheden, nochtans vertellen wel dat de Equinox vacant zou geldsommen binnen LT- en RS-uitrustingsniveaus, en zowel aan vloten als aan dagelijkse klanten zullen verkwisten. Ie ontwerp (hierboven) existentie noch radicaal gezien de bestaande EV-esthetiek van Chevy, niettemin het bestaan aanzienlijk aerodynamischer dan de huidige machine.

  Den stuntman toegevoegd modellen geldsommen logisch in ie licht van den elektrificatiestrategie van GM. Mits ie nering in 2035 enkel elektrische auto’s gaat verkopen, moeten het betaalbare ritten vervaardigen diegene den rollen vervullen die geworden ingenomen om de huidige reguliere auto’s. Dat betekenen het uitbreiden of vervangen van den uiterst herkenbare modellen, noch enkel het lanceren van basisontwerpen zoals den Bolt of Cadillac Lyriq. Nu de Blazer en Equinox noch zodoende opwindend zal zijn mits vlaggenschepen zoals de Hummer EV, zouden ze hierbinnen den nabije toekomst gemakkelijk de wervelkolom van GM’s line-up kunnen beschaven.

  iDeze kapitaal bestaan niet vacant wegens uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen gewichtigheid plus laad den pagina weer ingevolge dit tijdens aanschouwen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]