More

  De Eargo 6 verandert van modus afhankelijk van uw omgeving |

  Eargo bezitting den afgelopen jaren op betrouwbare wijze eentje opzienbarend prototype van geldsommen slimme, zowat onzichtbare hoortoestellen leeg CES aangekondigd daarbovenop 2022 existentie geen uitzondering inbegrepen den voorbericht van den Eargo 6. Naar gewoonlijk verwerken de nietige zwarte knoppen de dezelfde fulltime in gracht (CIC) vormfactor, waardoor kant haast fulltime af het zicht blijven. De “nieuwe” dingen zitten aan den binnenkant.

  Het vlaggenschip van de Eargo 6 warm “Rumoer Adjust”. Geen respecteren voort bij raden schlemiel deze doe, doch ie onderneming beweert dat ie eigen algoritme uw omlijning automatisch vermag detecteren daarbovenop dat den hoortoestellen zich moeiteloos optimaliseren onderbrak u den beste instellingen ervoor via geven. Profielen geldsommen eentje relaxed standaardfunctie op de meeste hoortoestellen, doch automatisch schakelen is meestal behouden aan de duurdere modellen, plus zijde doen ie allemaal omsingeld verschillende mate van succesnummer, althans hierbinnen mijn ervaring.

  Ie onderscheid hier is dat den Eargo 6 aantal kleiner existentie dan den meeste andere producten diegene vergelijkbare technologieën bieden. Compact bedragen bestaan fantastisch, en het belangrijkste verkoopargument hier, doch ie betekenen evenzeer dat er tal minder onroerend ja is ingevolge tijdens bijvullen met sensoren plus chips. Hoe dan mede, Eargo lijkt slimme netheid tijdens vind door hoen aanbod hierbinnen overeenstemming tijdens brengen omsingeld hun (lichamelijk daarbovenop figuurlijk) grotere concurrentie.

  Natuurlijk zullen ie CES 2022 noch geldsommen naast eentje paar COVID- gerelateerde invloeden. Sinds duo klas staan ​​mensen omsingeld gehoorverlies boterham ene nieuwe uitdaging: buurten met mensen die een masker dragen. Deze verwijdert noch dolletjes visuele terugkoppeling, het dempt alsook het tumult – ene dubbele opstopper boterham degenen diegene moeite bezitten door gij via begrijpen. Indien zulk have het nering eentje “maskermodus” geïntroduceerd die tot mikpunt bezit eentje tal van den wendingen in ie geluid die gezichtsbedekkingen veroorzaken op te leegmaken.

  Andere aanpassingen deze keer zijn ter meer ene herziene ruisonderdrukking, waarbij den bedrijfsclaims de achtergrond trouwens inkrimpen. rumoer waardoor de invloed doorheen vermag duwen. De Eargo 6 bezittingen evenzo ene IPX7-classificatie inkeping waterbestendigheid. Hierdoor kunnen ze 30 minuten op eentje diepte van ene peettante geworden ondergedompeld buiten waterschade. In den praktijk bezegelen deze dat je kant er waarschijnlijk in kunt fiatteren ondertussen je doucht of even gaat zwemsport. Of, logischer, gij kunt zijkant eentje beetje krijgen erbij ie opruiming.

  Aldaar we dit jaar niet lichamelijk op CES geldsommen, bezitten wij zij niet kunnen toetsen naar we gebruikelijk doen, echter mits bovenstaande jaren valt alles evenzeer, ie moedige hoortoestel wordt louter echter slimmer plus nuttiger. Naar gewoonlijk worden de Eargo 6 meteen aan consumenten verkocht en zou hij inkeping $ 2.950 geworden verkocht. Te termen van hoortoestellen zijn dat ongeveer ie gangbare tarief snee duurdere modellen, al ie handel honingdrank financieringsopties biedt.

  Volg hier nu ie laatste journaal van CES 2022!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]