More

  De draagbare Freestyle-projector van Samsung stelt automatisch scherp en waterpas |

  Samsung stoot meer voetstappen binnen den handel sneetje draagbare projectoren inbegrepen geldsommen nieuwe Freestyle-prototype. Hij weegt enkelvoudig 1,83 lbs, plus met de steun van autofocus en automatische nivellering diegene helpen gewichtigheid het uitlijnen van wat je alsook bekijkt, heb gij aantal opties onderbrak ie bij geplaatst.

  Samsung Freestyle draagbare projectorSamsung

  U kunt kapitaal projecteren omsingeld een schermgrootte van 30 totdat 100 inch omsingeld een resolutie van 1080p. Ie bezitting eentje wiegstandaard van 180 graden, zodat je het akelig ene kelder kunt strepen plus gesjacher kunt zien ondertussen gij ligt. Als alternatief schenkkan den Freestyle inclusief behulp van ene basisaccessoire worden aangesloten bovenop een vlag E26-lampfitting.

  Mits u ie toestel onderweg wilt toepassen, bestaat er ene optionele waterdichte bewoning daarbovenop draagbare accumulator. Gij hoeft het misschien noch eens bovenop luidsprekers aan gedurende sluiten, aangezien Samsung 360-graden audio belooft. Verwacht honingdrank far-field spraakbesturing.

  Den Freestyle zullen volgens het handel veel van de technologie en aanpassingsfuncties van de smart-tv’s van Samsung bezitten. Daarnaast bevestig gij den lensdop sneetje sfeerverlichting ondertussen je gij favoriete rietje afspeelt. De draagbare projector zijn per heden beschikbaar inkeping pre-order op den Amerikaanse website van Samsung sneetje $ 899. Het zullen den komende maanden vacant zijn binnenshuis andere regio’s.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]