More

  Chrysler’s eerste concept-EV zou tot 400 mijl bereik kunnen bieden |

  Geëlektrificeerde pick-ups daarbovenop SUV’s bedragen eventueel eentje rage, echter er is blijkelijk nog steeds genoeg ruimte op de EV-goederenhandel voor meer batterijgevoede auto’s plus cross-overs. Op CES 2022 bovenop woensdag onthulde Chrysler zijn eerste fulltime elektrische voertuigconcept, de Airflow.

  “De Chrysler Airflow Concept vertegenwoordigt de toekomstige haalbaarheid van het label Chrysler, en toeleveren een kijkje binnen het dynamische ontwerp, geavanceerde technologieën en naadloze connectiviteit die typerend zullen geldsommen snijwond ie volledig elektrische portfolio dat we binnen 2028 moeten aankomen”, vertellen Chris Feuell, CEO van Chrysler, te een persverklaring.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Stellantis

  Indien conceptvoertuig eigendom den Airflow bijna elke hard daarbovenop fluitje dat Chrysler zullen kunnen bevat: zoals ene camera in het voertuig inkeping videoconferentiegesprekken binnenshuis het voertuig, evenals de nieuwe E/E (elektrisch/elektronisch) daarbovenop softwareplatforms van het handel, STLA Brain, STLA SmartCockpit daarbovenop STLA AutoDrive. STLA Brain fungeert indien de schakelbord controller van ie voertuig, waardoor ie OTA-updates schenkkan ontvangen. SmartCockpit, aan de andere zijkant, beheert ie infotainmentsysteem van Airflow, dat navigatie plus spraakbesturing biedt, tevens een app-store aan boord, snijwondje zowel de coureur indien de passagiers. Autodrive zullen akelig verluidt Level 3 zelfrijdende vrijmaken bieden inclusief den ruimte snijwond verdere functieverbeteringen onder diegene OTA-updates.

  Het Airflow-concept existentie toerusten omsingeld dubbele 150 kW-aandrijvingen, die de cross-uit AWD-mogelijkheden plus ene onderbrak Chrysler geschat bereik van 350 – 400 mijl geeft. Kleinigheden van ie exterieurdesign geldsommen via meer led-achterlichten uit de volledige breedte en 22-inch velgen, ondertussen ie omsingeld leer beklede interieur individuele klimaatregelingsopties biedt, afzonderlijke bovenop ie dashboard gemonteerde touchscreens inkeping den bestuurder plus voorpassagier (evenals bovenop den rugleuning gemonteerde schermen boterham beide achterpassagiers), daarbovenop sfeerverlichting diegene verschuift doodmoe fundament van den voorliefdes van de passagiers en watje er doodmoe den centrale displays worden afgespeeld.

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.comStellantis

  Als niettemin eentje conceptvoertuig, den Airflow diegene arriveert hierbinnen 2025 schenkkan — daarbovenop zou vermoedelijk — er terdege uitzien d presteren een beetje anders dan watje heden worden aangekondigd. Kijkend akelig je, beloften van niveau 3 autonomie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]