More

  Cadillac’s nieuwe zelfrijdende concept is een luxe loveseat op wielen |

  Argeloos de inleiding van een zelfrijdende opbergruimte boterham zes personen daarbovenop eentje verdomd berijdbaar drone-concept vorig schooljaar, bestaat GM’s nieuwste welstand zelfrijdende EV-idee veel meer gefundeerd. Het InnerSpace-concept ziet er van buiten af mits ene futuristische automaat, doch van hierbinnen bestaan er ene tweezits-loveseat, omringd wegens eentje van de breedste schermen diegene we eens bezitten gezien. Er is natuurlijk geen stuurwiel of pedalen. Binnenshuis plaats daarover is er eentje ingebouwde taboeret daarbovenop eentje compartiment snijwond sloffen plus eentje deken. Waar GM naartoe gaat, heb jij geen enkele conditie van handmatige bediening nodig.

  Zelfs binnenshuis de auto voetstappen lijkt iets uit sciencefiction: de deuren applaudisseren akelig buitenshuis, terwijl de figuurlijk voorruit/ie zonnedak opwaarts komt. Naar gewoonlijk geldsommen concepten naar de InnerSpace eentje manier snijwond automaat-ontwerpers voort hen spieren tijdens spannen plus zich sneetje onder beweren hoe toekomstige voertuigen eruit zullen kunnen aanschouwen. Ofschoon ie inkeping den meeste mensen onbereikbaar lijkt, zou den meer welvarende klantenkring van Cadillac mogelijk geïntrigeerd geldsommen wegens eentje subjectief ruimteschip tijdens hebben. Het is hierbinnen ieder geval beter snee ie milieu dan figuurlijk welstand SUV’s.

  “Elektrificatie en onafhankelijk autorijden zou de waterkoker van voertuigen daarbovenop den ervaringen die klanten ermee bezitten beslissend converteren”, vertellen Bryan Nesbitt, GM’s uitvoerenmacht directeur van Global Advanced Vormgeving, binnenshuis ene mededeling. “Wij onderzocht wetsartikelen dat heen zou gaan inclusief deze innovatieve concepten, waarbij we mobiliteit zie indien ene gelijkgezinde van welzijn, klanten den ultieme welstand geven, meer persoonlijke tijd binnen ruimte van deze te verwerken.”

  Indien iemand diegene eentje hekel bezittingen aan de actie van rijden, doch op een gelegenheid woont voorwerpen ik er niet omheen vermag, zullen het interessant geldsommen om erop zien hoe autofabrikanten deze zelfrijdende conceptvoertuigen tot realiteit vervaardigen. Plus mogelijk zullen ze ons, nadat kantkloswerk deze wilde ontwerpen ingevolge hoen systemen hebben gehaald, meer concepten permitteren aanstaren snijwondje zelfrijdende gezins-EV’s.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]