More

  BMW gaat Amazon’s Fire TV gebruiken om een ​​8K-achterbank ‘Theatre Screen’ van stroom te voorzien |

  Let niet leeg auto’s die chauffeurs verwennen – BMW wil den passagiers op den achterbank ene welstand behandeling geeft. Het geleverd een lijdelijk van eentje 31-inch, 8K “Schouwburg Screen” passagiersoptie op onderstel van Fire TELEVISIE snijwondje auto’s. Opstopper hem leeg bijtend en het 32:9-scherm strekt zichzelf ge per den headliner, compleet omsingeld 5G-data plus Bowers & Wilkins surround geluid. Jij zult zelfs de markies observeren sluiten en aanhoren naar eentje openingsthema van soundtrackcomponist Hans Zimmer.

  Content van het Amazon-toneelpodium worden ‘alleen’ afgespeeld binnen 4K, plus weinig video’s zullen fulltime gebruik fabriceren van de ultrabrede 32 :9 beeldverhouding. Je kunt het scherm maar wentelen snijwondje een ideaal gezichtsveld, plus stuntman passagiers achterin kunnen ie volume plus den surplus van ie entertainmentsysteem orkestreren.

  BMW heeft noch gezegd welke voertuigen overigens dan “toekomstig” Theaterscherm zullen bevat modellen, maar je hebt er toegang toe als onderdeel van den My Modes-functie die debuteerde hierbinnen den iX. De prijs plus beschikbaarheid dolen alsook niet beschikbaar, nu gij kunt adoptie dat dit vlucht zullen worden. Noch dat kosten per se eentje beoordelingscijfer van zorg bedragen boterham den doelgroep – deze kan chic zodoende bepalend zijn inkeping klanten inclusief chauffeur als snijwond ouders die hoen broedsel willen verwennen honingbij roadtrips.

  Volg nu ie laatste dagboek van CES 2022 rechts alhier!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]