More

  Bekijk Intel’s CES 2022-evenement in minder dan 10 minuten |

  Intel introduceerde bedragen nieuwe chips voor laptops — daarbovenop ene eentje handvol toestellen die kantkloswerk gebruiken – bovenop den CES van deze jaar. Den chipmaker bezitting aangekondigd dat het geldsommen hybride 12e-generatie CPU’s akelig laptops brengt een paar maanden nadat zij geldsommen geïntroduceerd snee desktopcomputers. Dit CPU’s aaneenschakelen prestatiekernen (P-cores) en efficiënte kernen (E-cores) op eentje enkele chip om huis erbij kunnen vereffenen aan den vereisen van verschillende real-world taken. Hun snellere kernen kunnen bijvoorbeeld je spel van elektriciteit voorzien, terwijl den langzamere kernen zorgen inkeping gij livestreaming-behoeften. Zijkant zal uitkomen doodmoe 14 cores snee laptops, waaronder HP’s bijgewerkte EliteBook en ZBooks, tevens de nieuwe Stealth GS77- en Stealth GS66-gaminglaptops van MSI. Intel bezittingen ook onthuld dat zijn 12e-generatie KS-colonne chips inkeping desktop, die deze voorjaar arriveren, binnen staat zal bedragen doorheen 5,5 GHz onder bereiken bovenop eentje enkele kern. Daarenboven voegt het deze klas eentje opvouwbare specificatie toe inkeping geldsommen premium Evo pc-schreef. Gij kunt ene verkorte versie van het CES-evenement van het onderneming aanschouwen binnenshuis onze video hierboven.

  Volg alhier alhoewel het laatste nieuws van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]