More

  begint de terugkeer van chronologische feeds te testen |

  Instagram is begonnen met het uitproberen van de chronologische feed die ie vorige maand beloofde. Het handelsbedrijf existentie begonnen inclusief het uittesten van de nieuwe versies van zijn feed, waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen chronologische en algoritmisch gesorteerde feeds, zegt Instagram-leidinggevende Adam Mosseri.

  Mosseri deelde aanvankelijk plannen wegens ene ​​chronologische feed achterspeler erbij brengen binnen december honingbij een hoorzitting binnen den Senaat ge den impact van Instagram bovenop de mentale gezondheid van tieners plus broed. Het bedrijf bevestigde straks dat het aan twee nieuwe versies van zijn feed werkte, eentje inbegrepen de naam ‘favorieten’ en eentje omsingeld de naam ‘volgen’.

  In bedragen hekkensluiter opmerkingen vertellen Mosseri dat Instagram gebruikers binnenkort zou duurt ​​om schakelen tussen trio verschillende feeds: huis, favorieten plus monitoren. Home zal vergelijkbaar geldsommen inclusief de huidige feed van Instagram, diegene berichten rangschikt doodmoe ondergrond van waar je vermoedelijk binnen geïnteresseerd bent, terwijl ‘favorieten’ een speciale feed bedragen snee de vrienden artikelen je ie meest wegens geleverd. ‘Volgen’ bestaan eentje chronologische feed exclusief snee accounts diegene u navolgen, keurig zoals den standaardfeed van Instagram vóór 2016.

  dims?image_uri=https% 3A%2F%2Fs.yimg.comScreenshot onder Twitter

  “We traceren het belangrijk dat je snel toegang hebt tot een chronologische feed, als je geïnteresseerd bent daarbovenop snel ie laatste journaal kunt zien dat bestaan gepost wegens den accounts die gij navolgen,” zei Mosseri in eentje video.

  Vitaal is dat den “home”-feed evenals significante wendingen zullen ondergaan. Mosseri vertellen dat de hoofdfeed “in den voortgang van den tijd steeds meer aanbevelingen zou inhouden”. Het nering bezit alreeds getest door aanbevelingen van niet-gevolgde accounts en rollen toe te voegen aan den hoofdfeed, dus het klinkt nep Instagram van grondplan bestaan voort dit inspanningen erop verdubbelen. Vorige slapjes vertellen Mosseri dat ie bedrijf hierbinnen 2022 “heroverweegt watje Instagram existentie”, en zich zullen verzamelen op Reels en ie opbouw van meer tools voor makers.

  Voorlopig zal de nieuwe feedwijzigingen niet word doorgevoerd wijd over. Mosseri zei dat den nieuwe voertesten “al overheen geldsommen of de komende weken uitkomen”, waarbij de “volledige ervaring” akelig verwachting snijwondje iedereen binnenshuis den “eerste helft van dit schooljaar” zal werd gelanceerd.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]