More

  Y-Brush pronkt met een concept voor zijn tweede generatie, uh, Y-vormige tandenborstel |

  Ie bestaan haastigheid duo schooljaar geleden dat Y-Brush begon inclusief versturen plus mensen ene andere methode biedt ingevolge kip uittanden bij wrijven. Ie houdervormige toestel zijn verzadigd ingesloten nylon borstelharen die u binnenshuis uw mond steekt en belooft uw chompers binnen enkel 10 seconden honingbij kuis. Hoewel, op CES 2022, pronkt het handelsbedrijf omsingeld het concept snijwondje geldsommen toestel van de helft mensenleven dat tal meer zal bieden dan zijn dominee eens bezitting gedaan.

  Ie nieuwe Y-Brush-concept bezittingen aan beiden kanten borstelharen van den bezitter, sukkel betekenen dat gebruikers ie toestel noch akelig exclusief hoeven bij zwerven daarbovenop om tijdens afzwenken onderbrak de onderste helft van hun ankerlip ter handelen. Binnenshuis ruimte daarvan hoeft u ie uitsluitend eentje ietsje akelig de zijkanten onder verplaatsen ingevolge ene ​​perfecte dek ter beloven. Belangrijker bestaan echter dat dit voorgestelde nieuwe model, binnenshuis mogelijkheid van enkel één planning, zes vibratiemodi zullen bieden, waaronder tandvleesverzorging, whitening plus polijsten.

  Eentje stevigere fundament maakt inductief opladen denkbaar daarbovenop helpt omrollen gedurende verminderen terwijl zat bovenop ie gootsteen, ondertussen ene bijbehorende app gij helpt verschillende planning’s binnenshuis erop beweren doodmoe ondergrond van je poetsgewoonten. Al het hele punt van deze ding is doorheen te je lip erbij duwen plus helemaal noch aantal erbij handelen, bekende we niet veilig hoe nuttig dat zou zijn.

  Voorlopig is dit Y-Brush van de helft generatie bestaat niet meer dan een concept dat het winkelbedrijf alhier bovenop CES wil toekennen observeren. Niettemin den gedachte existentie dat deze aanvankelijke idee kan word fijntjes, zodat het klaar zijn boterham den helft generatie Brush, wanneer dat zichzelf voordoet.

  Volg hier ofschoon ie hekkensluiter dagboek van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]