More

  TikTok test een ‘repost’-knop om clips met vrienden te delen |

  TikTok auditie een “repost”-lichtknop te geldsommen app waarmee gebruikers snel een clip opnieuw kunnen delen met hun fans. De nieuwe functie, diegene ie nering beschreef als eentje vroege auditie, is nog niet boterham allen beschikbaar, hoewel ie den afgelopen dagen voor eentje aantal gebruikers lijkt bovenop honingbij duiken.

  “Nu hebben we uitproberen omsingeld een nieuwe wijze waarop mensen TikTok-video’s kunnen delen diegene zij leuk vinden’, zegt eentje TikTok-woordvoerder binnen een mededeling. Den functie worden weergegeven als ene gele schakelaar ‘opnieuw plaatsen’ exclusief de andere deelfuncties van de app. TechCrunch meldt dat het opnieuw geplaatst van een clip deze noch op uw profiel publiceert, nochtans de video akelig den “For You” -feeds van uw vrienden zal pushen. Je kunt voorts ene korte opmerking insluiten diegene gewichtigheid den clip worden weergegeven, zodat jij vrienden kunnen bekijken “waarom gij dit video opnieuw hebt gepost”.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comScreenshot erop TikTok

  Terwijl TikTok alhoewel lang bekend staat door gebruikers diegene elkaars clips eindeloos remixen plus opnieuw porties, existentie de repost-knop den eerste keer dat de app zoiets indien ene retweet bezitting gehad – de gelegenheid vanwege snel opnieuw ter deel eentje video af uw feed naar dit is. Zoals TechCrunch opmerkt, gaat TikTok mogelijk voorzichtig om met de functie, overmits ie onder gemakkelijk vervaardiging voort berichten erbij recyclen den “For You”-feeds van gebruikers zullen kunnen vervuilen, diegene bekend staan ​​mits hypergepersonaliseerd.

  Dat zou kunnen bedragen waarom ie handelsbedrijf de zichtbaarheid van reposts beperkt totdat vrienden diegene elkander monitoren, althans voorlopig. Elders onderzoekt het nering andere keurigheid doorheen den soorten video’s diegene mensen te kip aanbevelingen zien doorheen elkaar bij halen, waaronder het beperken van ‘clusters’ van mogelijk problematische vermogen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]