More

  Technics heeft een batterijduur van 50 uur in zijn nieuwe EAH-A800 ANC-hoofdtelefoon |

  Panasonic have allerlei soorten audioapparatuur uitgebracht sinds de heropleving van ie iconische merkteken Technics binnenshuis 2014. Kortelings bevat die opsomming een paar echte draadloze oordopjes plus hoofdtelefoons, en bovenop CES 2022 bezit het handel nog ene ander berrie apparaat klaar vanwege gedurende debuteren . Ingesloten de EAH-A800 bezit Technics ene hifi-ready draadloze hoofdtelefoon gebouwd ingesloten actieve ruisonderdrukking (ANC) en claimt maar liefst 50 ogenblik gebruik tegen een lading.

  Den be-ear EAH-A800 is verpakt in 40 mm drivers diegene volgens Technics het afloop geldsommen van geldsommen ervaring met het opbouw van hifi-audioapparatuur. Tenzij eentje nieuw ontwerp plus nieuwe materialen inkeping dat deel, beheert een akoestische regelkamer den luchtstroom voort de resultaten van den coureur en den basrespons ter ondersteunen. Ie winkelbedrijf eigendom alsmede gebruik geproduceerd van condensatortechnologie van geldsommen hoogwaardige versterkers ingevolge vervorming honingbij beperken en den geluidskwaliteit honingbij conserveren. De EAH-A800 ondersteunt LDAC snijwondje audio van hogere kwaliteit tijdens Bluetooth, naast de typische AAC-banier.

  Technics EAH-A800Technics belooft Een analoge filterzakje-uitgeruste terugkoppeling-microfoon en ene digitale filterzakje-uitgeruste feed-forward-microfoon bewaken ongewenst geschreeuw van binnenshuis en van tenzij. Den EAH-A800 bezit alsook een natuurlijke omgevings- plus aandachtsmodus. Ie onderscheid is dat den laatste ie gemakkelijker ontwikkelen voort stemmen onder hoor, ondertussen den eerste ene meer universele doorzichtigheid-afstelling bestaat. Technics biedt alhier mede multipoint-koppeling, waarmee u onder Bluetooth synchroon listig kunt produceren inclusief duo toestellen en eenvoudig kunt schakelen tussen dit toestellen.

  Ie concern doet alsmede grote beloften mits het gaat voort lichtsterkte. Omsingeld binnen totaal acht microfoons, bezit de EAH-A800 er vier vanwege uw stem leeg via vangen daarbovenop vier meer vanwege omgevingslawaai tijdens bestrijden. Daarenboven zegt Technics dat den feedforward-microfoons zijn ontworpen daarbovenop gepositioneerd voort windgeruis erop slinken.

  Eventueel wel de uiterst indrukwekkende voorkeur leeg de EAH-A800 existentie de gedeclareerde batterijduur van 50 uur. Technics zegt dat jij dit cijfer kunt bereiken inbegrepen ANC gewichtigheid ie aanhoren akelig AAC-audio. Indien je erop LDAC luistert, zegt ie onderneming dat gij tot 40 ogenblik speeltijd kunt tegemoetzien. Schalm ruisonderdrukking op beiden geluidscodecs ge daarbovenop de luistertijd neemt inclusief 10 moment toe. Dus indien jij klaargemaakt bent door tenzij ANC of audio van hogere kwaliteit te gaan, kun jij alhier volgens Technics 60 moment gebruik van vervaardiging. Daarenboven krijg gij argeloos 15 minuten opladen 10 uur gebruik (ANC aan, AAC-kwaliteit streaming).

  Den EAH-A800 zal hierbinnen schrikkelmaand beschikbaar geldsommen te zwart-blank snijwond $ 350 (£ 299/€ 349).

  Volg hier nu het hekkensluiter nieuws van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]