More

  Qualcomm wil het bouwen van semi-autonome auto’s makkelijker maken |

  Qualcomm gelooft dat het het land boterham semi-zelfstandig karren kan verbreden, plus lanceert een opzienbarend toneel wegens dat denkbaar onder vervaardiging. Ie onderneming heeft eentje Snapdragon Ride Vision-toneelpodium onthuld dat eentje structuur-op-chip van 4 nanometer combineert inclusief den computervisiesoftware van Arriver doorheen autofabrikanten ene “rechttoe, schaalbare en modulaire” manier ter schenken doorheen rijhulpsystemen van niveau 2 plus gedeeltelijke autonomie van niveau 3 binnen kip auto’s.

  Snapdragon Ride Vision vermag auto’s helpen gewichtigheid ie detecteren van weggeometrie, voetgangers plus andere auto’s inclusief behulp van 8 MP groothoekcamera’s. Ie vermag mede de beveiliging van den bestuurder aan (voort uw handen of ogen doodmoe het karren gefocust via houden) plus waarneming snee parkeercamera’s hierbinnen de buurt. Wat nog belangrijker bestaan, ie opbouw existentie flexibel: auto-ontwerpers kunnen ie aangepast aan nieuwe voertuigen en draadloze bevrijden bijwerken.

  Het podium zullen legitimatie binnen 2024 klaar geldsommen boterham voertuigproductie. Dat existentie lang bewakers , vooral wanneer Intel’s Mobileye en NVIDIA chips plagen die volledig zelfrijdend zijn. Niettemin schenkkan Qualcomm ene ​​buitenkans bezitten om domweg den vrijmaken snijwond computeriseren karren toegankelijker ter maken. Snapdragon Ride Vision werkt met “ongeveer alle” autoprijsklassen daarbovenop -categorieën, zei Qualcomm – dit zullen de tool kunnen geldsommen totdat semi-autonomie binnenshuis auto’s wetsartikelen de technologie voordien onhaalbaar terdege.

  Volg alreeds het laatste journaal van CES 2022 hier!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]