More

  Oral-B’s nieuwe vlaggenschip iO-tandenborstel zet je poetsstatistieken op het oplaadstation |

  Oral-B’s iO bezit zich uitgeroepen totdat de slimste daarbovenop chicste van alle welstand slimme elektrische tandenborstels leeg den handel. Omsingeld ene druksensor, OLED-display plus smartphone-coaching bestaan of ja de iO Reeksen 9 de uiterst luxueuze wijze door jij tanden erop wrijven. Heden bezittingen het winkelbedrijf echter besloten voort het assortiment iO-tandenborstels af honingbij breiden omsingeld ook ene nog duurder vlaggenschip hierboven indien enkele meer betaalbare modellen hieronder.

  iDeze kapitaal is niet beschikbaar voort uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen gewichtigheid daarbovenop laad den pagina weer wegens dit ter zag.

  Het nieuwe vlaggenschip existentie den iO10 met iOSense, diegene het nering den ‘ultieme mondgezondheidscoach’ noemt, die een van de grootste problemen inbegrepen de iO9 elimineert. Belang het bestaande prototype zitten ie drukwaarschuwingslampje – dat aangeeft of jij erbij hard leeg jij uittanden drukt – daarbovenop de afteltimer bovenop de schuier image. Dat kneden ie hevig moeilijk vanwege te zie wanneer je klaar bent, buitenshuis je jezelf aandachtig te den spiegel aankijkt.

  Den iO10 dupliceert die info inmiddels doodmoe geldsommen nieuwe stevigere oplaadstation, met ene digitale countdown timer, drukwaarschuwingen plus zelfs eentje ring van lampjes diegene overeenkomen inbegrepen den zes verordonneren van onze lip. Dat betekenen dat u uw lopen niet elke keer dat u poetst hoeft gedurende opendoen voort tijdens natellen of alreeds uw uittanden evenveel voetlicht krijgen. Ie betekenen natuurlijk rivierbron dat jij den oplader steevast hierbinnen jij badkamer moeten bezitten, schlemiel snijwond sommigen een kwestie vermag bedragen.

  Er zijn geen prijs snee de iO10 zoals hij er nu uitziet, eenzaam een uitnodiging ingevolge gij aan erop veiligheidsfunctionaris inkeping de wachtlijst boterham wanneer deze specifieke product beschikbaar zijn sneetje verkoop.

  Synchroon lanceert het nering de iO4 en iO5, dit zijn verkleinde versies van het iO-mannequin boterham verschillende berekening kopers. Beiden werd toeleveren ingesloten den slimme druksensor en dezelfde high-end roterende hoofdeinde als het vlaggenschip. Doch de iO4 bezittingen uitsluitend vier poetsstanden daarbovenop geen digitaal display, terwijl den iO5 ene kwint poetsstand bezitting plus het buitenkans van ingebouwd AI daarbovenop toegang totdat live coaching erbij de app. Diegene modellen kosten minder dan $ 100 plus zullen ergens binnen 2022 te het hele veld beschikbaar zijn.

  Volg alhier hoewel ie hekkensluiter nieuwsjournaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]