More

  Netgear breidt WiFi 6E-routerreeks uit met twee nieuwe opties voor 2022 |

  Januari bestaat aangebroken, en ermee evenzo nieuwe vermeldingen te de lange register van draadloze routers van Netgear snijwondje zowel gamers mits professionals. Dit klas zal het belangrijkste gespreksonderwerp plausibel de nieuwe Nighthawk RAXE300 geldsommen, die iets via het vlaggenschip RAXE500 binnen den high-end grenslijn van ie winkelbedrijf zit. De RAXE300 biedt een gecombineerde piek wifi-gangpad van 7,8 Gbps, en ie mazzel dat den 6GHz-liaison vermag worden tweedehands sneetje snellere connectiviteit. Netgear belooft dat jij omstreeks 2500 vierkante meter aan dekking van het apparaat krijgt, daarbovenop genoeg gigabit-ethernetpoorten voort de surplus van jij slimme huis op aan tijdens sluiten.

  Tegelijk wilde Netgear van de plek gebruik vervaardigen door de aarde onder herinneren aan den Orbi 5G WiFi 6 Mesh NBK752, diegene eind vorig schooljaar worden uitgebracht. Het bestaan het eerste 5G tri-verhouding mesh-systeem, dat den 5G-modem binnenin kan bezigen snijwond steevast actief mobiel breedband of indien back-up als eentje standaard bekabelde link uitvalt. Wegens nog nochtans tijdens zwijgen af het feit dat, zoals bij aantal van de tri-betrekking producten van Netgear, ie backhaul-netwerken tussen den router en de satelliet(en) moeten zorgen voor eentje sterkere, betrouwbaardere listig.

  Door de tabel af via ronden existentie den Orbi Professional, SXK50, het nieuwe mid-range toestel van ie onderneming voor kleine bedrijven daarbovenop professionals diegene thuis arbeiden. Ie loopt iets achter leeg de topklasse SK80, met eentje maximum van 75 gelijktijdige apparaten, minder dan 100 inkeping ie vlaggenschip, mee een iets langzamere wifi 6-snelheid, echter ie is vermoedelijk een ideale claim voor sommige bedrijven diegene doodmoe zoek bedragen naar snellere en betrouwbaardere connectiviteit.

  Promotionele singeltje sneetje Netgear-nieuwe afbeelding Booster, een betaalde add-on-service snijwondje Orbi-gebruikers, opdat kant dezelfde liggen-banishing-banen krijgen indien binnenshuis den Nighthawk-routers. Dat inhouden de mogelijkheid vanwege pings te monitoren daarbovenop den snelste server erop uitzoeken boterham specifieke online games, honingdrank een ingebouwd ad-and-tracking blocker. Helaas zal dergelijk vrijmaken u $ 50 vanaf jaar kosten argeloos eentje kosteloos proefperiode van 30 dagen, plus schattig als u momenteel den Orbi-aaneenschakeling 750, 850 en 960 bezit.</p>
<p>Den Netgear Nighthawk RAXE300 zou beschikbaar bedragen binnenshuis de eerste kwartaal van 2022, en gij krijgt $ 400 achterspeler, ondertussen den Orbi 5G hoewel vacant is, geprijsd op $ 1.099,99. De Orbi Pro SXK50 zullen alvast ergens binnenshuis januari 2022 beschikbaar zijn te den VS daarbovenop vermag nu word gereserveerd inkeping $ 450.</p>
<p>Volg alhier ofschoon ie hekkensluiter journaal van CES 2022!< /p></body></html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]