More

  Moens nieuwste kraan is volledig te bedienen met gebaren |

  Moen have het gordijn van geldsommen nieuwste kraan opengetrokken, en het is er ene die jij kunt serveren zonder hem aan onder raken. Met den slimme kraan inbegrepen bewegingsbediening kunnen gebruikers zowel de temperatuur indien den elektriciteit aarden inclusief behulp van gebaren. Er bedragen verschillende stijlen diegene stappen bij de ontwerpvoorkeuren van huiseigenaren daarbovenop Moen bestaan dientengevolge overtuigd van den technologie dat er zelfs versies behalve handgreep zijn.

  Het schiften van warm, koud of brandend water bestaat dientengevolge eenvoudig mits vegen je hand voltooid een sensor. Standaardtemperaturen daarbovenop ene gewenst gebarenschema kunnen word ingesteld leeg den Moen Smart Water-app. Den waterkraan is verkrijgbaar hierbinnen verschillende stijlen wegens via passen bij de ontwerpvoorkeuren van huiseigenaren.

  De slimme waterkraan omsingeld bewegingsbediening inhouden alle vrijmaken van de vorige kraan van Moen, alleen Alexa daarbovenop Google Assistant stembediening. Er bedragen opties door precieze porties water ge erbij schenken inbegrepen exacte temperaturen (schlemiel fantastisch vermag geldsommen snijwond bakkers). Er existentie mede eentje “handen wassen”-taak, die den waterstroom via 20 seconden pauzeert terwijl jij jij vingers daarbovenop handpalmen schrobt. Bovendien kunt u ie waterverbruik monitoren onder den app.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Moen

  Dit klas biedt den app integratie omsingeld Moen’s andere producten mits deel van ie Smart Water Network, dat zijn over de kraan, een lekdetector, Flo Smart Watermonitor plus -be, sump-pompmonitor daarbovenop slimme stortbad. Volgens Moen zullen ie rangschikking helpen vanwege dekking honingbij bieden tegenstrijdig zaken mits extreme koude temperaturen. Ie systeem vermag automatisch handeling ondernemen wanneer het risico’s detecteert, zoals het informeren van de huiseigenaar en het afsluiten van water.

  Volg hier ofschoon ie hekkensluiter nieuws van CES 2022!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]