More

  Microsoft en Qualcomm bouwen chips op maat voor AR-brillen |

  Qualcomms betrokkenheid bij Microsoft breidt eerdere chips snee pc’s voltooid. Den twee werking bijeen aan een reeks initiatieven door augmented reality plus den metaverse erbij bevorderen, waaronder de voortkomen van aangepaste chips snijwond LIMOUSINE-brillen. Den bedrijven waarden verlegen over den aard van den chips of den eindproducten, niettemin kantkloswerk beloofden “lichtgewicht”, energiezuinige wearables. Inclusief andere woorden, mogelijk wilt u dit bril zelfs voor langere tijd benutten.

  Het zijn niet wonderbaarlijk dat ie team conventie zullen produceren van software, waaronder Microsoft’s virtuele samenwerkingstool Mesh en ie Snapdragon Spaces XR-ontwikkelsysteem van Qualcomm. Er worden noch vermelden welke platforms den bril zullen opbeuren, alreeds het beschermd is onderbrak aan tijdens verwerk dat zijkant Windows-hartelijk zou geldsommen.

  Ene alliantie mits dit komt noch als een complete schok. Microsoft heeft nu lang plannen besproken onderbrak SLEE toegankelijker erop produceren dan zijn werkgerichte HoloLens-headsets. Deze chips zou noch per se den consumentgerichte bril aankomen, niettemin zijde kunnen ene figuurlijk schrede te die aansturing bedragen. Snijwond Qualcomm zou dit eveneens kunnen helpen vanwege den toekomst van LIMOUSINE erbij beheersen – het hoeft zichzelf wellicht geen zorgen erop vervaardigen dat Meta daarbovenop andere bedrijven den metaverse zullen gezaghebben plus den voorwaarden zal gelasten.

  Volg ofschoon ie laatste nieuws van CES 2022 hier!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]