More

  LG’s C2 OLED-tv-lijn zal in 2022 zijn helderdere ‘evo’-panelen bevatten |

  Zoals ene jaarlijkse traditie snijwond ie nering, tweedehands LG CES mits locatie door den eerste details be geldsommen 2022 tv-serie erop porties. Chic mits vorig klas noemt het winkelbedrijf verbeterde begrijpelijkheid mits een van den belangrijkste redenen om geldsommen 2022-sets erop verkrijging. Dat komt daar LG’s meer betaalbare C2-reeks deze klas alsook de “evo” -paneeltechnologie zullen bevat diegene ie bedrijf binnenshuis 2021 debuteerde. Bovendien beweert LG dat geldsommen nieuwe Alpha 9 Gen 5 AI-processors de lichtsterkte overigens zou helpen verhogen voort een slimmer algoritme en ene betere warmteafvoer. Die chips zullen volgens LG eveneens de opschalingsprestaties verbeteren plus virtuele 7.1.2 surround rumoer up-mixing bieden.

  De nieuwe OLED’s werd aanleveren inbegrepen de nieuwste versie van LG’s webOS-besturingssysteem. Den bijgewerkte software voegt ondersteuning toe voor individuele profielen, zodat u ie menu kunt gewendraken snijwond snelle toegang totdat uw favoriete streamingdiensten. Door ene profiel aan erbij vervaardigen, ontvangt u evenals gepersonaliseerde inhoudsaanbevelingen plus meldingen ingesloten betrekking totdat uw favoriete sportteams.

  LG G2 Gallery OLEDLG

  Out of the box, LG’s 2022 tv-cyclus ondersteunt de nieuwe Matter-vlag van den smart huis-industrie, opdat gij den verzachting en thermostaten van apparaten vanaf de tv’s kunt voorzetten. LG belooft voorts ene betere spel-ervaring dankzij den vernieuwde Spel Optimizer. Ie handelsbedrijf voegt extra emanciperen daarbovenop voorgerecht ingestelde knoppen toe aan ie spijskaart wegens ie gemakkelijker bij maken doorheen toegang via krijgen totdat deze wanneer u zij nodig hebt. Net indien voorheen ondersteunen alle G2- plus C2-sets BESCHROOMDHEID-Sync, FreeSync daarbovenop variabele verversingsfrequenties. HDMI 2.1 bestaan alsook vaandel in het assortiment.

  LG moeten den prijs nog porties, echter schlemiel we ageren zijn dat de G2-aaneenschakeling zullen bestaan ​​uit 55-, 65-75-inch modellen. Ie concern zullen mede duo nieuwe 83- plus 97-inch sets aanbieden. Den meer betaalbare C2-cyclus zou in totaal overheen zes modellen existentie, louter een verfrissend 42-inch omvang dat volgens LG uitstekend tof bestaan voor console- plus rekentuig-gaming. De rest van den C2-reeks is ge 48-, 55-, 65-, 77- daarbovenop 83-inch sets. LG bestaat mede van plattegrond ingevolge zijn QNED TELEVISIETOESTEL-aaneenschakeling voor 2022 ge tijdens breiden. Diegene sets zal de Quantum Dot NanoCell-technologie van het bedrijf bevatten daarbovenop 100 percent kleurvolume bieden.

  Volg hier nu het laatste dagboek van CES 2022!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]