More

  John Deere zegt dat zijn autonome tractor klaar is voor productie |

  Agrarische hardware-gigant daarbovenop pest van voorstanders van recht bovenop reparatie overal John Deere bestaat klaar vanwege te ruiken met bedragen voltooide, fulltime autonome tractor. Alhier gewichtigheid CES zegt ie onderneming dat dit toestel op grote schaal zou geworden geproduceerd plus zometeen dit klas beschikbaar zullen word beweren aan oprispingen. Wanneer dit in conventie zijn, schenkkan ene boer de hardware aan ie werk zetten en vervolgens toekennen zwenken, opdat hij elders beslissend arbeid vermag ageren. Ie idee, zo zegt ie concern, bestaat wegens de landbouw efficiënter daarbovenop robuuster ter maken hierbinnen het licht van de steeds toenemende interpellatie plus afnemende middelen.

  Een voortgangsvideo van ie autonome team van John Deere vanaf begin 2020.

  John Deere’s ambities hierin ruimtevaart draait alhoewel eentje tijdje plus het handelsbedrijf pronkte inclusief ene autonome trekker leeg deze parade binnen 2019. Destijds vertellen het dat geldsommen technologie – diegene landgebaseerde sensoren plus GPS combineert – accuraat wasgoed totdat ongeveer 2,5 cm, of 0,9 inches. Dit nieuwe model eigendom zes paar stereocamera’s kogelrond het voertuig wegens onder helpen belang objectdetectie, die vervolgens wordt verwerken voort ene plaatselijk neuraal televisiekanaal. Dit, binnenshuis combinatie omsingeld den bovengenoemde GPS-technologie, poneert het hierbinnen staat voort bedragen plaats hierbinnen ene geofence bolletje een individueel akker te terughouden.

  dims?image_uri=https% 3A%2F%2Fs.yimg.comJohn Deere

  Ie mannequin waarmee Deere pronkt, combineert eentje Deere 8R-tractor, ene TruSet-compatibele beitelploeg en de geheime jus hierbinnen den navigatietechnologie. Er staat dat ene boer hem inclusief niettemin naar het aanvang van eentje land hoeft erop karren, hem moeten configureren boterham autonome arbeiden en vervolgens “van linkervleugel akelig rechts moet vegen wegens den machine gedurende starten”. Den vlucht kan vervolgens geworden gevolgd vanaf een mobiel toestel, dat live video, data plus meetgegevens vermag ontvangen, opdat ene oprisping de gangpad daarbovenop boordiepte per bedragen aanprijzen schenkkan aarden.

  We bekende nog noch hoeveel de hardware gaat kosten, nochtans wij kunnen onzerzijds introduceren dat er veel belangstelling zullen bedragen van figuurlijk landbouwbedrijven, ook binnenshuis den VS als in ie buitenland, aldaar kantkloswerk trachten de arbeidskosten gedurende verlagen plus leeg elke mogelijke methode akelig efficiëntie afzoeken.

  Volg hier alreeds het laatste dagboek van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]