More

  HP’s supergrote Omen 45L Desktop heeft een nieuw soort koelsysteem |

  Tijdens CES onthulde HP zijn nieuwste reeks gamesystemen, waaronder eentje torentje ingesloten een verfrissend soort koelsysteem. Den Omen 45L Desktop (diegene eentje paar maanden geleden uitlekte) bezitting een cryokamer diegene bovenop de hoofdbehuizing is geplaatst.

  Het toestel inhouden een AiO-vloeistofkoeler van maximaal 360 mm plus kan koudere omgevingslucht aanzuigen ge exclusief het ordening vanwege de radiator ter koelen hierbinnen plek van adem be het hoofdinterieur erop toepassen (die wordt verwarmd voort de processor, grafische landkaart en andere componenten). HP zegt dat deze den CPU-temperaturen omsingeld nog ooit zes graden Celsius vermag verlagen in vergelijking inbegrepen identieke modellen die geen cryokamer bezitten.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comHP

  Den 45L zijn een opgevoerde versie van den 40L desktop, die één 120 mm ventilator minder bezit en geen Cryo Chamber have, alreeds zijn hij niet dientengevolge hoog. Het nieuwere model zijn 21,85 inch (55,5 meetlint) schel daarbovenop HP merkt bovenop dat den Cryo Chamber vermag worden gebruikt indien ene greep binnenshuis Gamecube-levensstijl.

  HP maakte ie upgraden van componenten eentje makkie, aangezien den 45L snijwondje- daarbovenop zijpanelen bezitting die zonder gereedschap kan worden verwijderd. Er zijn sloten voort den panelen doodmoe kip ruimte tijdens beminnen. De 45L Desktop zullen doodmoe 5 januari (plus zometeen belang Best Buy) vacant bedragen erbij de website van HP. Ie begint bij $ 1.900. Degenen diegene veeleer hen eigen rigs construeren, kunnen de komende weken ene Omen 45L ATX-bewoning terugloop, uitsluitend den Cryo Chamber.

  Alsmede aan het Omen-aangezicht bezittingen HP de 25L Desktop vernieuwd inbegrepen ene toegevoegd 120 mm ventilator aan de voorkant, ook een optioneel glazen zijpaneel. Er existentie alhoewel een keramische witte kleuroptie, sukkel een primeur bestaan voor Omen-desktops. De vernieuwde 25L zou dit lente vacant moet bedragen. Verheerlijken word later bekendgemaakt.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  De 15L biedt ruimte aan eentje NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti of AMD Radeon RX 6600 XT-gpu. Ie bestaat verenigbaar omsingeld den 12e mensenleven Intel Core i7-processors en AMD Ryzen7 5000-colonne CPU’s, en u kunt tot 32 GB DDR4 RAM inpakken. Den Victus 15L Desktop COMPUTER zullen binnen schrikkelmaand vacant moeten zijn, plus den eerbiedigen zullen in de komende inweken bekend worden geproduceerd.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]