More

  Galaxy S21 FE hands-on: het vlaggenschip van vorig jaar zonder de franje |

  Doodmoe CES 2022 heden heeft Samsung tenslotte de Galaxy S21 FE (of “Bewonderaar Edition”) adviseren onthuld. Deze bestaan huwelijk een aangepaste versie van den S21 van vorig klas die ie winkelbedrijf vanaf 11 januari inkeping $ 700 verkoopt. Dat bestaan $ 100 minder dan den reguliere S21, daarbovenop snijwond de prijs biedt ie prototype van dit schooljaar dezelfde 5nm-processors, dezelfde 120Hz verversingssnelheid (in eentje iets groter scherm) plus ene vergelijkbaar drievoudig camerasysteem. De S21 FE have maar een grotere accumulator plus wordt levert omsingeld Android 12. We zou binnenkort een volledige bespreking hebben, niettemin bovenop basis van onze korte hands-on inclusief een testeenheid, lijkt de S21 FE een ja afgerond apparaat via geldsommen .

  Leeg het eerste gezicht bestaat den S21 FE noch zodoende opvallend indien ie vlaggenschip van vorig klas. Hoewel ie ene vergelijkbare ongelijkheid hierbinnen de linkerbovenhoek bezitting snijwondje de cameramodule, have de bewoning geen glanzende afbouw zoals den originele S21. Ik geef de voorkeur aan de vorige levensstijl – deze existentie nogal lusteloos. Niettemin den S21 FE voelt solide aan plus dankzij den matte afbouw bestaan hij honingdrank bestand anti vingerafdrukken

  De S21 FE is mee verkrijgbaar hierbinnen een andere set blozen dan ie origineel: dit keer kun jij schiften voltooid lavendel, olijf , zilver of zwart (schlemiel den klankkleur is van mijn voorbeeldeenheid).

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg. comCherlynn Low /

  Inbegrepen 177 gram (of 6,2 gram) zijn den S21 FE iets zwaarder dan de S21, schlemiel redelijk is waargenomen het grotere 6,4-inch scherm van ie nieuwere fotomodel.

  Echter tegemoetzien alhier geen S Schrijfstift-houvast zoals jij zou krijgen leeg den S21+ plus Ultra. Netjes indien de S21 ondersteunt den Supporter Edition den stylus van Samsung noch.

  Overgeschreven van de grootte, zit het grootste verschil tussen de S21 FE daarbovenop het originele fotomodel binnen den camera’s aan de keerzijde. Al beiden versies eentje vergelijkbare hoofdcamera van 12 megapixels bezitten met een diafragma van f/1.8, heeft de ultrabrede lens van de FE ene iets breder blikveld van 123 graden. Alsmede gebruikt de telefotocamera van de FE een 8-megapixelsensor, terwijl diegene van de S21 64 megapixels bestaat, reeds zij beiden 30x Space Rand bieden.

  Honingbij mijn praktijkperiode met den S21 FE heb ik dat noch echt have geldsommen camera’s aan strenge tests onderworpen en tot ofschoon toe heb ik geen grote problemen inbegrepen de beeldkwaliteit waargenomen. Beeldhouwwerken kwamen er vacht en manifest uit. Bizar genoeg bestaan de camera aan den cover van den FE 32 megapixels inbijtend, ondertussen die van het origineel voetgewricht 10 megapixels bestaan. Den selfies diegene ik er tot al toe evenzo heb vervaardigd ronddwalen was haarscherp en individuele strengen van mijn beschadigde haar dolen pijnlijk helder.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comCherlynn Low /

  Dit aanpassingen geldsommen gelijksoortig inclusief hoe de S20 FE verschilde van den S20.

  Echter het have al ter fabriceren ingesloten stevige rivaliteit van de Pixel 6, die uitstekende camera’s plus programmatuur biedt snee dezelfde prijs, al het ene polariserend ontwerp bezit.

  Alhoewel den combinatie van banen sneetje de relatief lagere prijs de S21 wellicht zou fabriceren Aldaar het ene aantrekkelijke lopen was snee tal Samsung-aanhang, koos ie handel ene ongemakkelijk ogenblik doorheen dit apparaat overheen bij brengen. Met de volgende generatie vlaggenschepen aan den einder, zullen Galaxy-shoppers wellicht geneigd zijn overheen via wachten watje ie handelsbedrijf bij diegene lanceren zou kunnen brengen. Zelfs indien jij bovenop het issue staat wegens reeds ene nieuwe Galaxy S-gelid handset bij kocht, gevangenbewaarder dan binnen ieder geval tot we den S21 FE uitgebreider kunnen testen voordat jij gij geld uitgeeft.

  Volg al het laatste dagboek van CES 2022 alhier!

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]