More

  Ford verdubbelt productiecapaciteit F-150 Lightning naar 150.000 voertuigen per jaar |

  Ford doe nieuwe inspanningen wegens de productiecapaciteit van den elektrische pick-up F-150 Lightning bij verdubbelen tot 150.000 voertuigen per klas, zo maakte het bedrijf vertrouwd. Dat navolgen op nieuwsjournaal van december dat ie pre-orders gehandicapt totdat 200.000 eenheden, waarbij CEO Jim Farley zei: “we bedragen volledig overtekend inbegrepen onze batterij-elektrische voertuigen.” Bovendien zou ie handelsbedrijf vanaf donderdag 6 januari den eerste menigte reserveringshouders uitnodigen ingevolge bestellingen gedurende geplaatst snijwond den F-150 Lightning.

  Om de productie te stimuleren, vertellen Ford dat het een kleine werkgroep van werklieden van “produktie, inkoop, strategie, productontwikkeling daarbovenop capaciteitsplanning” have opgericht onderbrak fatsoen te traceren ingevolge den produktie erbij versnellen. Ie werkt tevens gezamenlijk inbegrepen belangrijke leveranciers “om fatsoenlijkheid erbij menen onderbrak de vermogen van onderdelen van elektrische voertuigen onder vergroten, waaronder batterijcellen, batterijladen daarbovenop elektrische aandrijfsystemen”, vertellen het nering binnenshuis eentje persbericht.

  Het handel merkte doodmoe dat de De F-150 Lightning bevindt zich reeds hierbinnen den laatste pre-buildfase voordat hij overgaat op serieproductie snijwondje retail- plus commerciële klanten, met leveringen die deze lente par. Het doel existentie onderbrak productievoertuigen van meer dan eentje miljoen mijl of dientengevolge tijdens uittesten binnen werkelijke klantomstandigheden.

  Een jaar nadat Ford de bouw bevestigde van de eerste pre-productie Ford Mich Electric Vehicle Center, in, Dear Rouge Electric Vehicle Center, in, Dear Rouge Electric Vehicle Center in Lightning. verlaten de fabriek. Pre-productiemodel getoond. F-150 Lightning beschikbaar vanaf lente 2022.Ford

  Aan den kant van den bestelling zei Ford dat ie eentje roller-boterham-breker reserveringsproces gebruikt, waarbij pre-bevel houders wordt gevraagd doorheen kijk overheen inkeping een uitnodiging honingbij e-mail of kijk leeg kip Ford.com-account. Den automaker gaf aan dat latere pre-commando houders voorstelbaar moet wachten bovenop voertuigen van ie volgende modeljaar. (Ford merkte alsook op dat meer dan 75 percent van den reserveringshouders nieuw juist gewichtigheid ie handelsnaam.) 

  De levering van den 2022 F-150 Lightning-pick-up begint binnenshuis ie lente van 2022 inclusief een adviesprijs per $ 39.974 exclusief eventuele beschikbare belasting stimulansen. Sommige rapporten doneren echter aan dat sommige dealers klanten tot $ 30.000 toegevoegd kunnen schenken onderbrak mits ene van den eersten hoen voertuigen via ontvangen.

  Ford bezittingen onlangs aangekondigd dat ie den vervaardiging van den Mustang Mach-E zou verdrievoudigen totdat 200.000 eenheden vanaf schooljaar contra 2023, ingesloten plannen vanwege de “wereldwijde kracht onder bezitten om jaarlijks 600.000 BEV’s tijdens maken”. Door dat tijdens handelen, bouwt ie watje ie geldsommen “uiterst moderne, uiterst efficiënte autoproductiefaciliteit binnenshuis zijn 118-jarige geschiedenis in Tennessee” noemt, samen inbegrepen trio batterijfabrieken diegene bedragen gebouwd hierbinnen samenwerking ingesloten SK Innovatie. Dat alles vertegenwoordigt eentje totale belegging van $ 11,4 miljard ingesloten 11.000 nieuwe vrijmaken.

  De F-150 Lightning komt vanaf vandaag binnen aanmerking snijwond ene volledige belastingvermindering van $ 7.500 US BEV (tezamen inclusief eventuele staatssubsidies), niettemin Ford zal naar prognose zometeen deze schooljaar den grens van 200.000 voertuigen doordringen. Doodmoe dat oogwenk wordt het krediet allengs afgebouwd, buitenshuis er nieuwe wetgeving komt diegene den regels zou amenderen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]