More

  Facebook schorst account Marjorie Taylor Greene voor een dag |

  Marjorie Taylor Greene zegt dat ze eveneens den toegang totdat Facebook verloor, een dag nadat Twitter haar persoonlijke account had wederrechtelijk. Binnen contrast totdat den schorsing van Twitter, diegene definitief bestaan, toestaan den straf van Facebook enkel 24 ogenblik. Volgens The New York Times, The Wall Street Journal, NBC News daarbovenop andere bronnen bezittingen Greene ene screenshot gedeeld leeg Telegram en Gettr (eentje social media podium snijwondje conservatieven) inclusief eentje Facebook-melding waarin staat dat kantkloswerk noch bovenop den website schenkkan terpostbezorging of antwoorden. snijwondje 24 ogenblik.

  Ene voorlichter bezit tegenover de publicaties bevestigd dat het sociale net eentje van haar berichten have verwijderd doorheen aantasting van ie beleid, nochtans dat “het afnemen van haar account snijwondje deze schending uitgezonderd de reikwijdte van zijn regelgeving valt.” Haar post goed hierbinnen het speciaal te campagne omsingeld den COVID-19-desinformatieregels van ie Meta-platform. Het bestaat vermeldenswaard dat Facebook daarbovenop Twitter uitsluitend haar persoonlijke accounts bezitten opgeschort. Haar geverifieerde overheidsaccounts blijven actief.

  Greene tegoed naar verluidt gepost af “extreem hoge aantallen sterfgevallen ingevolge COVID-vaccins” met niet-geverifieerde onbewerkte data van het Vaccine Adverse Event Reporting System, of VAERS. Het opbouw is eentje overheidsdatabase die worden beheerd doorheen de CDC daarbovenop de FDA, niettemin ie zijn horig van individuen wegens rapporten voltooid hoen ervaring te erop lijnen. De webstek van VAERS poneert dat het “noch bestaan ontworpen ingevolge erbij overpeinzen of eentje vaccinatie een gezondheidsprobleem veroorzaakt” plus dat “aanvullend werk daarbovenop evaluatie van de gegevens nodig zijn doorheen eentje ​​denkbaar veiligheidsprobleem overigens onder beoordelen.” Facebook begon aanvang 2021 harder doodmoe bij stappen tegen verkeerde info af COVID-19-vaccins daarbovenop vaccins te het algemeen.

  Greene staat erom vertrouwd vraagtekens te plaatsen gewichtigheid de volksgezondheidsmaatregelen die bedragen genomen onderbrak de verdere rantsoenering van COVID-19 ter voorkomen. Naast het waarheid dat kant zich distractie tegenstrijdig vaccinmandaten, weigert ze ook vertrouwd vanwege het dragen van ene masker leeg den grond van ie Beter plus tegoed zijde tienduizenden dollars aan boetes verdiend. Be haar Facebook-opschorting op Telegram daarbovenop Gettr, lijn Greene:

  “Facebook have zichzelf bij Twitter aangesloten wegens me onder censureren… Wie eigendom Twitter plus Facebook aangesteld mits den autoriteiten van info en verkeerde informatie? Wanneer Big Tech beslist sukkel politieke uitingen van gekozen leden geworden goedgekeurd plus sukkel niet, zijkant werken tegen onze gezag plus contra den belangen van onzerzijds natie.”

  Conservatieve chauffeurs klagen nu lang voltooid censuur door den grootste sociale-mediaplatforms. Te oktober kondigde voormalig voorzitter Donald Trump aan dat hij van plan existentie dit jaar bedragen eigen sociale nipt gedurende start indien onderdeel van de inspanningen van zijn kamp door back erbij strijden tegenstrijdig “de Big Tech-bedrijven van Silicon Valley, diegene kip eenzijdige macht bezitten tweedehands ingevolge tegengestelde stemmen in Amerika.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]