More

  ‘Death Stranding Director’s Cut’ komt dit voorjaar naar pc |

  Afgelopen hooimaand kondigde Death Stranding, den ergst gekke geanimeerde filosofiefilm plus drukke werksimulator van Hideo Kojima, eentje director’s cut-editie aan inclusief schlemiel reserve goodies, diegene binnen herfstmaand voor PlayStation 5 uitkwam. Computer-gamers kunnen deze versie alhoewel ervaren hierbinnen ie voorjaar van 2022, omstreeks dubbel klas nadat den basisgame naar Windows word geport.

  iDeze vermogen is niet beschikbaar om uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen bij en laad den pagina opnieuw door dit erbij staren.

  Death Stranding Director’s Cut bovenop computer beschaven conventie van Intel’s Xe Supergaaf Sampling ingevolge zogeheten den prestaties, grafische impressie daarbovenop framesnelheden onder verbeteren. Ultrabrede volgen worden evenzeer ondersteund, voor ie geval u zichzelf aldaar zorgen uit ontwikkelen. En zoals Kojima hierboven vermeldde, wordt den spel gelijktijdig gelanceerd hierbinnen den Epic Game Store en Steam. Chic indien gewichtigheid de PS5-versie zou Director’s Cut dezelfde add-onzerzijds bevatten, waaronder nieuwe wapens, missies, eindbaasgevechten en eentje racemodus.

  Er is nog geen exacte dagtekening ongeacht het algemene “lente 2022”-venster. Als gij den jeuk van een sombere toekomst voorwerpen verlatenheid uitsluitend gecompenseerd wordt voort verveling, wilt krabben, kijk dan misschien Sion Sono’s The Whispering Star ondertussen jij suppoost. Inkeping zover ik weten, heeft Kojima nimmer beweerd dat den film een ​​stem had op bedragen spel (dat alsmede draait onderbrak ene ​​vervangbare, emotieloze hoofdpersonage die in ziel werkt mits ene Amazon Flex-koerier), niettemin ie zou me noch verbazen mits dat ie geval wasgoed.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]