More

  De eerste gamecontroller van HyperX is gebouwd voor je Android-telefoon |

  Sneetje de langste tijd waren consolegamers tweederangsburgers indien ie door gamingaccessoires ging. Toetsenborden daarbovenop muizen bedragen natuurlijk bovenal pc-gamingrandapparatuur, plus de overgrote meerderheid van den aanpassingssoftware existentie geproduceerd snijwond desktopmachines. Zelfs den meeste headsets bedragen gebouwd inbegrepen computer-gaming binnen gedachten, nu dat den afgelopen jaren existentie veranderd. Niettemin inkeping den meeste mensen bestaat een gamepad ie iconische console-gamingaccessoire, en den opties uitgezonderd first-party controllers ontbraken totdat boterham efemeer. Al hebben gamers den variatie be hoogwaardige accessoires van bedrijven mits Scuf, Razer plus tegenwoordig HyperX.

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.com HyperX Clutch-clip in tabletop-modusDe $HyperX-koppelingsclip in tabletop-modus”/>De $Hyper50-apparaten 4.2 of een draadloze USB-C-ontvanger. (Er wordt eentje USB-C akelig USB-A-kabel meegeleverd sneetje bekabelde gameplay omsingeld de rekentuig of console van gij keuze.) Deze draadloze opties moeten ie nochtans alsmede verenigbaar fabriceren met den Nintendo Switch. Omdat jij gamepad-selectie snee de Switch veelal gehandicapt zijn totdat den officiële Voor Controller daarbovenop de verschillende aanbiedingen van 8BitDo plus PowerA, bestaan dit een welkome aanvulling op den markt, een die we zullen moeten toetsen zodra dit in lentemaand worden verzonden. HyperX-koppeling met clipHyperX

  het laatste nieuwsjournaal van hier!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]