More

  De Body Scan-weegschaal van Withings kan de samenstelling van verschillende delen van uw lichaam meten |

  Meer dan vijf schooljaar na de release van den Body Cardio (daarbovenop ene flirt inbegrepen Nokia zometeen), tegoed het Franse onderneming Withings geldsommen verreweg uiterst technologisch geavanceerde aangesloten weegschaal totdat alhoewel toe uitgebracht, de Body Scan. De grote verandering ten opzichte van ie laatste prototype bestaat de toevoegsel van ene handgreep ingesloten viertal roestvrijstalen elektroden waarmee het ECG, gesegmenteerde lichaamssamenstelling (vettig / water binnenshuis gij armen, benen plus romp) daarbovenop zelfs esoterische spullen naar zenuwactiviteit schenkkan meten. Reeds deze vrijmaken maakt ie alsmede een van den duurste weegschalen totdat reeds toe wanneer het leeg de goederenhandel komt.

  Withings zegt dat ie den getal één Amerikaanse producer van slimme weegschalen existentie plus have de Body Scan geproduceerd “daar gebruikers steeds meer medische en gezondheidsgegevens daarbovenop info opeisen”, vertelde Withings CEO Mathieu Letombe aan in het Frans.

  Withings Body Scan-weegschaalDiegene nieuwe Withings-weegschaal is veilig ontworpen voort honingbij aanleveren. Al ie ontwerp en den sterke opbouw van gehard glas vergelijkbaar bedragen inbegrepen de vorige Body Cardio, zit hij volop extra sensoren die gij meer dan eens af je anatomie kunnen vertellen.Den batterij schenkkan alhoewel een klas meegaan tussen twee oplaadbeurten te metafoor inclusief negen maanden daarvoor, plus hij bezitting een groter 3,2-inch LCD-kleurenscherm ingesloten ene hogere resolutie.

  Ie handel laat veilige, lage elektrische signalen wegens onderbrak jij hele organisatie, noch dolletjes gij voeten – naar gij misschien hebt gezien bovenop sommige geavanceerde gymschalen. Doorheen honingbij opstarten evolueren dat eentje verfrissend 6-leads ECG bestaanbaar dat hartritmestoornissen vermag detecteren bij stuntman sets elektroden aan elke rand van ie kolf plus één binnen de fundament van de verkoop. Dat bestaat gelijksoortig omsingeld een enkele lead op smartwatches, dus de Body Scan kan meer specifieke gevolgen opbrengen “die gemakkelijk onderbrak eentje cardioloog kunnen word bereid”, aldus Letombe.

  Eentje ingebed algoritme kan hartpatronen detecteren die verband beminnen inbegrepen atriale fibrillatie, plus den pandbrieven weergeven doodmoe het display of de Withings’ Health Mate-app. Diegene kunnen word opgeslagen om trends gedurende etaleren of “vanuit den app verdeeld worden inbegrepen medische professionals”, aldus Withings. “Elke keer dat je jezelf weegt, schenkkan den weegschaal die info toeleveren, dankzij ie nieuwe greep.”

  Zelf Credit: Withings

  Binnen termen van gij gewicht beweert Withings dat den Body Scan totdat bovenop 50 gram nauwkeurig is of ie dubbele van het vorige fotomodel, niettemin dat bestaat nog echter ie aanvang vanwege jij lichaamsmake-up tijdens fiatteren zien.

  Ie schenkkan zelfs metingen geeft snijwondje individuele lichaamsdelen, exclusief uw romp, armen plus benen. Dat alles stelt gij binnen staat wegens afpingelen erop thuisbrengen die worden gebruikt door gezondheidsexperts en sportprofessionals, zoals verraderlijk gelokaliseerd vettig of spieronbalans, zei Withings.

  Te samenwerking met ene Frans handel genaamd Impeto Medical ontwikkelde Withings honingdrank ene functie om zenuwactiviteit erop beoordelen. Het kan den activiteit van de zweetklier in den voeten monitoren (sudomotorische functie) inclusief behulp van ene geringe gelijkstroom honingbij den elektroden binnenshuis den plaat. Een verminderde functie hierbinnen dat facet kan getekend van degeneratie van nietige zenuwvezels vertonen, iets dat kan worden gecorrigeerd omsingeld regelmatige activiteit plus ene gezond dieet.

  “Ie bestaat een nuttige functie, aldaar er tal chronische gezondheidsproblemen bedragen, naar obesitas, geassocieerd met een slechte zenuwfunctie,” vertelde Letombe me. “Impeto vormen toestellen diegene voort neurologen plus andere artsen werd tweedehands en diegene meer dan 10.000 euro kunnen kosten, plus de Body Scan zijn een consumentenproduct dat dat weer doe elke keer dat jij jezelf weegt.” Gelijktijdig kan Withings gegevens be zenuwactiviteit afplukken van miljoenen gebruikers die meegaand kunnen geldsommen inkeping geneeskundig onderzoek daarbovenop patiëntenzorg.

  html>” />Ie biedt evenzo gepersonaliseerde gezondheidsplannen, video’s plus meer voltooid onderwerpen indien voeding, slaap, lichaamsbeweging plus stressmanagement voort gebruikers te assisteren belang hoen gezondheidsdoelen. </p>
<p>Inbegrepen den Body Scan biedt Withings consumenten een van den meer geavanceerde gezondheids-, sport- plus medische toestellen voor thuisgebruik aan – tegen eentje eerbewijs. Het zou akelig verwachting $ 300 kosten wanneer ie te de tweede tweede van 2022 te den VS daarbovenop Europa aankomt argeloos goedkeuring doorheen de FDA, of $ 100 meer dan den lanceringsprijs van de Body Scan. Dat omvatten trio kosteloos maanden abonnementsservice, doch ie existentie nog steeds ene groot eindje van den afwisseling inkeping eentje schelp. </p>
<p>Veel zullen afhangen van ie waarheid of ie alle beloofde vrijmaken met redelijke nauwkeurigheid geleverd daarbovenop of ie tijdig den FDA-autorisatie krijgt. Dat zijn noch vanaf se ene gegeven, overmits Withings meer dan een jaar nodig had wegens geldsommen ScanWatch goedgekeurd erop krijgen wegens de FDA nadat dit inkeping ie aanvankelijk terdege uitgebracht. Het handelsbedrijf had alsmede problemen met geldsommen Pulse Wave Velocity (PVW) hartgezondheidsfunctie daarbovenop trok het in sommige regio’s back onderbrak zorgen af den regelgeving. </p>
<p>Gezien dat alles is ie relaxed gewaagd van Withings onderbrak ene ​​weegschaal onder voorstellen inclusief nog geavanceerdere medische plus gezondheidsfunctionaliteit. “We dacht dat wij zo den gezondheid van een gebruiker kunnen overtreffen, niet ingevolge een toegevoegd inspanning ter vragen, nochtans voort meer gerichte informatie erop doneren be ene product dat kant elke dag bezigen”, zegt Letombe.</p>
<p>Volg hoewel ie hekkensluiter journaal van CES 2022 alhier!</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]