More

  AT&T en Verizon stellen 5G-uitbreiding uit vanwege zorgen over interferentie met vliegtuigen |

  AT&T daarbovenop Verizon zou hun C-tape 5G-service desondanks noch doodmoe 5 januari gaan uitrollen. Den luchtvaartmaatschappijen bezitten daarmee ingestemd wegens gedurende financieren aan eentje petitie van de Federal Aviation Administration daarbovenop de Transportation Department onderbrak kip 5G-uitzetting met nog ooit stuntman inweken uit onder pretenderen. Den autoriteiten bezitten de bedrijven vanwege extra tijd gevraagd ingevolge de bezorgdheid uit mogelijke interferentie ingesloten vliegtuigsystemen en elektronica te vorsen.

  Zowel AT&T indien Verizon zullen hun sterkte snellere C-banddienst in december ontrollen met opzienbarend aangeschafte frequenties, echter zijkant stelden de uitbreiding be zoals gevraagd doorheen den Federal Aviation Administration. Luchtvaartmaatschappijen daarbovenop vliegtuigfabrikanten bedragen bang dat de nieuwe frequenties ter sluit belang de frequenties lag die worden tweedehands om den radarhoogtemeter van vliegtuigen, die gegevens geleverd be den afstand tussen het vliegtuig en de bol. Storingen kunnen dan leiden tot onveilige landingen. Reuzen hierbinnen den draadloze industrie stellen nochtans dat de capaciteiten van de C-banddienst gemeen voldoende bedragen plus dat de kloof binnen frequenties groot voldoende is onderbrak interferentie onder voorkomen.

  Kortstondig voor den vermeende uitrol van 5 januari vroegen de agentschappen den luchtvaartmaatschappijen door nog eens stuntman weken bedenktijd wegens ie kwestie onder vorsen. Zijde verwierpen aanvankelijk den heugenis van den autoriteiten ingevolge toegevoegd bedenktijd erop vergunnen en gaven eentje gezamenlijke epistel voltooid waarin stond dat het toelaten van ie rekest hierbinnen het nadeel van de klanten zal zijn. Den luchtvaartmaatschappijen probeerden hierbinnen mogelijkheid daarover ene vergelijk honingbij sluiten en vertelden de autoriteiten dat zijkant openstaan ​​snijwond ene onderbreking van zes maanden binnenshuis den buurt van sommige luchthavens.

  Het bestaat mistig watje den bedrijven van gedachten have ageren veranderen, echter alletwee hebben ingestemd onderbrak een pauze op kip plannen voor hoewel.

  Ene voorlichter van Verizon vertelde binnen een aangifte:

  “We hebben ingestemd omsingeld ene onderbreking van twee weken, watje de zekerheid belooft om deze gepeupel back onder brengen onzerzijds baanbrekende 5G-net hierbinnen januari, geleverd erop ie liefste en meest betrouwbare draadloze netwerken van Amerika.”

  Eentje woordvoerder van AT&T stuurde ons eentje gelijksoortig antwoord:

  “Bovenop verzoek van minister Buttigieg bezitten wij hebben vrijwillig ingestemd ingesloten een extra oponthoud van dubbel inweken van onze inspanning van C-Betrekking 5G-services. We blijven ons evenzeer aanheffen snijwondje de zes maanden durende restrictie van den beschermingszones die we binnenshuis onze schrijven bezitten beschreven. Wij weten dat luchtvaartveiligheid plus 5G uitgezonderd mekaar kunnen zijn ​​en we bedragen ervan overtuigd dat verdere coalitie en technische inschatting eventuele problemen zou ontwarren.”

  goed bezitting van Verizon tussen Juni 2015 daarbovenop september 2021. Ie moederbedrijf van bestaan hoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]