More

  ASUS’ ROG Zephyrus G14 gaming-laptop krijgt eindelijk een webcam |

  De gaming-laptops van ASUS bezitten ie tijdperk van thuiswerken binnengehaald. Den rekentuig-schrijfster have geldsommen ROG-laptoplijn boterham aanvang 2022 onthuld, daarbovenop het middelpunt voor velen bestaan vermoedelijk eentje bijgewerkte Zephyrus G14 (hierboven weergegeven) die tenslotte ene webcam bevat – ene ingesloten Windows Hello-hulpvaardig infrarood, noch minder. ASUS vertelde dat gamers de absentie van ene camera binnen ie verleden noch erg vonden, doch ene combinatie van krimpende panelen en kleinere camera’s maakte de opname mogelijk. Sukkel de gedachtegang mede zijn, dit zijn saluut inkeping allen die den G14 moest capituleren (of ene externe webcam moest kopen) om deel honingbij consumeren aan virtuele klaslokalen daarbovenop besprekingen.

  Er geldsommen natuurlijk tal van prestatiegerelateerde upgrades. De herwerkte Zephryus G14 maakt gebruik van AMD’s nieuwe Ryzen 6000-rij chips (totdat den Ryzen 9 6900HS), maximaal 32 GB DDR5-geheugen plus speciale Radeon-graphics totdat aan de RX 6800S. Den koeling zijn tevens verbeterd dankzij ene nieuwe dampkamer, vloeibaar metaal doodmoe de CPU plus GPU, ene stoffilter plus fans ingesloten ene hogere luchtstroom. Je vindt er voorts slankere schermranden, een 50 percent groter trackpad en eentje flitsendere mini-LED-klep inclusief 19 procent meer lampjes en vloeiendere animaties. Het bestaat via pril vanwege onder zeggen of den G14 zou overeenkomen met de beweringen van ASUS van meer dan 10 moment videoweergave bovenop de batterij, doch snel opladen via USB-C plus verminderd thermisch ontwerpvermogen van den GPU (van 100 W totdat 65 W) zou den dosis oer die u nodig hebt moet minimaliseren onderbrak hierbinnen gedurende pluggen.

  ASUS eigendom doodmoe het seconde van pennen nog geen hoogachten bekendgemaakt inkeping de Zephyrus G14, maar jij hebt opties boterham 144Hz 1080p- en 120Hz 1440p-schermen, plus jij kunt op zoek naar meer zuinige componenten naar de Ryzen 5 6600HS of Radeon RX 6700S wegens de kosten klein honingbij beminnen.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Andere laptops zijn niet zo in het televisiekijker springend, niettemin kunnen nog steeds jeuken voor gamers diegene onderweg bedragen. De ROG Flow Z13 (onderaan) is eentje Surface Professional-achtige 13,4-inch afneembaar boterham ie gamerpubliek met een 12e-mensenleven Intel Core i9, eentje 4K-scherm plus RTX 3050 Ti-video, ondertussen den Strix G15 plus G17 meer geldsommen conventionele 15- plus 17-inch gaming-laptops diegene overstappen op de nieuwste AMD-processors en NVIDIA-graphics. Ofschoon eerbiedigen daarbovenop beschikbaarheid hier evenzo onbekend geldsommen, tegemoetzien wij dat machines naar de Duo daarbovenop Flow premiums zal dragen, waargenomen hoen nog steeds zeldzame vormfactoren.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%ASUS

  Volg hier al ie hekkensluiter nieuwsjournaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]