More

  ASUS’ ROG Flow Z13 is een gaming-tablet met NVIDIA’s RTX 3050 Ti |

  Na vorig jaar een ambitieuze convertible gaming-notebook bij hebben afgeleverd, de slanke ROG Flow X13, gaat ASUS omsingeld dat concept nog trouwens omsingeld de Flow Z13-pilletje. Observeren ie als eentje opgevoerde Surface Pro: den Z13 bestaat verpakt binnen Intel’s nieuwe 12e-mensenleven processors plus totdat NVIDIA’s RTX 3050 Ti allen in ene slanke lei. Inclusief een gewicht van 2,43 pond existentie ie verhelderend noch bedoeld vanwege kleinere tablets zoals den iPad onder vervangen. Binnen ruimte daarover ziet ASUS ie als ene wijze om jij rekentuig-games overal tevens naartoe erbij verbruiken – zeg echter een krappe vliegtuigtafel – buiten het grootste portie van ene computer.

  Gaanderij: ASUS ROG Flow Z13 | 12 Foto’s

  /12

  Zuilengang: ASUS ROG Flow Z13 | 12 foto’s

  /12

  Net mits den ROG Flow X13 kan de Z13 listig fabriceren met den ASUS XG Mobile externe GPU, die tot AMD’s Radeon RX 6850M ondersteunt, naast NVIDIA’s mobiele RTX 30-aaneenschakeling. Die eGPU vertrouwt nog steeds doodmoe ene aangepaste PCIe-verbinding, diegene totdat 63 Gbps grafische bandbreedte schenkkan doordringen, waardoor hij huis binnenshuis staat is dan den 40 Gbps van Thunderbolt 4. Ik goed vorig klas op mijn hoede voor de XG Mobile, waargenomen hoe hardloopwedstrijd daarbovenop schilferig vergelijkbare eGPU’s bedragen geweest. Daarbovenop dat ja voordat we erachter kwamen dat ie $ 1.500 zou kosten met den 3080, daarbovenop dat het lang noch zodoende snel juist indien recensenten hadden gewild.

  Den preview-divisie diegene ASUS mij stuurde onderbrak erbij ontlenen, voelde compact plus stevig aan, nieuw voldoende door zijn dikte van 12 millimeter. Binnen contrast totdat iPads plus andere tablets, voelt ie sterk voldoende om eentje ​​rugzakreis te voortbestaan exclusief eentje beschermhoes. Aan den cover zullen je het gemakkelijk snijwond een notebook kunnen liefkozen. Aan de zijkanten daarbovenop achterkant lijkt ie nochtans meer op eentje Super Surface, inbegrepen eentje flexibele vaan daarbovenop toetsenbordafdekking. html>” />Plus den typervaring voelt re best behoorlijk aan, voorbijgaand de Z13 doch degelijk doodmoe een schunnig oppervlak staat. Ik kon zie dat ie eentje solide voorkoop zijn snee casual gaming, echter den WASD-ingangen voelen lang noch zodoende responsief aan mits een banier desktop-gamingtoetsenbord. Kortom, als jij verwacht tijdens wedijveren ondertussen jij den Z13 tweedehands, moet je ene exclusief toetsenbord meenemen. Status Credit: Devindra Hardawar/ </p>
<p>Jij zult vermoedelijk den meeste van gij accessoires kunnen bijdoen doodmoe de Z13 eveneens, vermits ie ook ene USB 2.0 Type-A-listig mits dubbel USB 3.2 Type-C-poorten bevat (een zijn verborgen ter den XG Mobile-listig. Er is evenzeer een microSD-kaartsleuf, wat handig is snijwond ie bijdoen van toegevoegd opslagruimte of het offloaden van communicatiemiddelen.</p>
<p>Tenzij den prijs van den ROG Z13 via ken plus was erop uittesten, bestaan het moeilijk ingevolge ene ​​permanent meningsuiting honingbij vellen. Persoonlijk dacht ik dat de meeste consumenten huis ge zouden bedragen om erbij investeren binnen eentje gaming-notebook, diegene groter zou bedragen schermen, snellere hardware en meer capabele toetsenborden. Niettemin ASUS evolueren er alhoewel genoeg, waaronder onze vlam Zephyrus G14 plus G15. De Z13, diegene naar vooruitzicht binnen den eerste tweede van 2022 zou afdalen, bestaat verstaanbaar bedoeld snijwondje gamers die draagbaarheid belangrijker opsporen dan nog iets verschillend.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]