More

  Acer’s nieuwe, 16-inch Swift X is de eerste met Intel Arc graphics |

  Acer’s vlaggenschip van Swift X-notebooks zullen eentje van de eersten geldsommen die rond de nieuwe Arc-graphics van Intel zou sjouwen. Ie 16-inch model zou binnen ieder geval Acer’s eerste zijn met de poging van Intel doorheen de leidende positie van NVIDIA hierbinnen den mobiele grafische gelegenheid ondersteboven ter werpen. Dat komt met een handvol andere verbeteringen hierbinnen de kwaliteit van leven, waaronder ene 400-nit (tegenover 300 nits vorig klas), 100 percent sRGB, 16:10-scherm. Jij kunt honingdrank ene scherm omsingeld WQXGA (2.560 x 1.600) of WUXGA (1.920 x 1.200) resolutie uitzoeken doorheen daarin bij proppen.

  Doodmoe bestelling gemaakte opties omvatten ene nieuwe 12e-generatie Intel Core-processor te combinatie ingesloten den nieuwe Arc-graphics. Dat wordt gecombineerd ingesloten maximaal 32 GB LPDDR5 ARIES en maximaal 2 TB SSD-opslag, tevens WiFi 6e. Persoonlijk zijn het een ietsje lichter dan geldsommen directe prediker, niettemin indien jij er snel ter zullen adviseren, zullen je ternauwernood ie onderscheid bekende. Den webcam bestaat nu ook FHD.

  Ik kon geen benchmarks nuttigen boterham den pre-release hardware diegene ik binnen het metterdaad kon bewonderen, niettemin Acer is optimistisch overheen den gevolgen alhier. Het zegt dat het nieuwe ontwerp inclusief dubbele ventilator, grotere ventilatieopeningen (daarbovenop kant zijn solide) plus grotere inlaten doodmoe ie toetsenbord totdat 10 percent meer gloed zullen moeten afvoeren dan eerdere versies. Gij kunt alsook overschakelen akelig stille werken mits dat nodig zijn, kant het ten koste van ene vitaal fragment van je gevolgen.

  Acer bezittingen mee verhelderend gemaakt dat de bestaande Swift X, diegene nu worden leveren ingesloten de voorwaarde van eentje RTX 3050 / 3050 Ti, blijft voorlopig binnen de schappen. Leeg diegene manier kun gij, mits jij Intel’s nieuwe silicium noch akelig je nasmaak vindt, evenwel den upgrade krijgen voorwerpen jij akelig hunkert.

  Het 14-inch model krijgt onderwijl alle andere hardwarematige hobbels, louter ie betere scherm opties, den 12e generatie Intel-chip, totdat 16 GB ARIES en Windows 11. Echter grafisch blijft den RTX 3050 / 3050 Ti overheen, wat plausibel genoeg is snijwond den meeste gebruikers diegene nog niet klaar zijn om erop springen. eerst binnenshuis Intel’s nieuwe sop.

  We bezitten nog geen Amerikaanse achten of beschikking snijwond den Swifts, echter in het VK vooruitzien we dat kantkloswerk eind februari of begin lentemaand aankomen snee omstreeks £ 1.000 (omstreeks $ 1.350).

  Volg hier alreeds ie hekkensluiter nieuwsjournaal van CES 2022!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]