More

  Acer werkt de Nitro 5 bij met AMD’s Ryzen 6000 |

  Vaak zijn de laptops die doodmoe CES word aangekondigd niet zodoende opwindend indien het silicium dat daarbinnen zou werd genesteld. Acer’s Nitro 5 is zo’n lijdelijk, wetsartikelen minder aandacht zal geworden besteed aan het meer verfijnde ontwerp, vermits allemaal het overheen zijn nieuwe brein zou hebben. Naar het waarheid dat het ook AMD’s Ryzen 6000 indien Intel’s 12e mensenleven Core-processors schenkkan bezigen. Dat worden gecombineerd omsingeld alles tot NVIDIA’s GeForce RTX 3070 Ti, 32 GB DDR4 3200 RAM daarbovenop, onderschikkend van de chipopties, ene FHD 144Hz- of QHD 165Hz-betimmering.

  Natuurlijk have Acer veel moeite gedaan voort verfijn ie chassis, ondanks dat ie ene klein ietsje dikker bestaan dan geldsommen directe voorganger. Binnen mogelijkheid van aantal dikke accenten, kiest ie rangschikking sneetje eentje meer fijntjes gestreept ontwerp, waarbij den agressievere elementen van ie ontwerp worden teruggedrongen. Daarbij zitten er alhoewel verschillende poorten aan de ommezijde van het chassis, overmits Acer weten dat veel mensen de Nitro 5 zou toepassen mits desktopvervanger.

  Helaas kon ik noch veel meer ageren dan aanraken de nieuwe Nitro 5 en er is risicoloos niets bij dramatisch aan de uiterlijke veranderingen. Acer ja noch hierbinnen den gemoedsgesteldheid wegens me toe via staan ​​benchmarks ge erbij voeren, dus alles wat we alreeds kunnen zeggen zijn dat we hoopvol zijn dat ie zou handelen sukkel AMD’s andere 6000-systemen al ene tijdje ageren.

  Binnenshuis Acer zegt dat den Intel-editie ergens te maart zou vallen, met een basismodel voor $ 1.050. Den AMD-toting-versie zou inmiddels hierbinnen april vallen, ingesloten roemen die lopen van $ 1.099 totdat wat je budget daarbovenop hart evenals permitteren.

  Volg alhier hoewel het hekkensluiter journaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]