More

  Twitter verbiedt permanent Marjorie Taylor Greene’s persoonlijke account |

  Twitter deinst er noch snijwond achterspeler voort meer bekende Amerikaanse politici te verbieden. Naar The New York Times meldt, eigendom het sociale net ie persoonlijke account van den Georgia-vertegenwoordiger Marjorie Taylor Greene voorgoed wegdrijven argeloos eentje vijfde “eindigen” snee het uitzwermen van verkeerde info voltooid COVID-19. Haar officiële account bestaat doodmoe het minuut van pennen nog steeds actief daar het niet hierbinnen campagne is met de Twitter-regels.

  Het bestaan noch verstaanbaar wat het verbod direct have veroorzaakt. Twitter-woordvoerster Katie Rosborough vertellen alleen dat het handel “verstaanbaar was geweest” dat het permanente schorsingen zou proclameren snijwond “herhaalde schendingen” van zijn beleid betreffende desinformatie af COVID-19.

  Greene had gedurende vervaardigen gehad inclusief eentje escalerende reeks wederrechtelijk onderbrak haar onnauwkeurigheid beweringen. Ze beweerde hierbinnen juli ten onrechte dat COVID-19 niet gevaarlijk ja, exclusief jij papa was dan 65 jaar of zwaarlijvig was, plus hierbinnen augustus ‘faalden ’ verkeerd onderhouden vaccins anti den nieuwe Delta-variant van het coronavirus. Den berichten leidden onderscheidenlijk totdat schorsingen van 12 uur en een zwak.

  In een mededeling vertellen Greene dat technologiebedrijven plus Democraten “den feit niet kunnen stilhouden” daarbovenop aangeklaagde hij Twitter van hypocrisie binnenshuis de omgang omsingeld Democraten. Twitter een “vijand van Amerika.” Kantkloswerk gaf niettemin aan noch van grondplan bij zijn ie ban aan gedurende knokken plus vertellen eenzaam: “wij bezitten kant noch nodig”.

  Het harde tonen komt iets minder dan eentje klas nadat Twitter voormalig president Trump permanent bezitting wederrechtelijk, en weerspiegelt het standpunt van de socialemediagigant. minder vergevingsgezinde houding ten opzichte van politici in ie afgelopen klas – ie bestaat klaargemaakt ambtenaren honingbij verbieden inkeping overtredingen hierbinnen mogelijkheid van waarschuwingslabels aan te brengen en anderszins directe daad bij schuwen. Plus al verbodsdoelen naar Trump hoen inherent sociale netwerk kunnen starten of akelig alles-schenkkan-alternatieven kunnen ontploffen, lijdt het weinig twijfel dat kantkloswerk sukkel online stem zou verliezen wegens van reguliere platforms honingbij worden getrapt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]