More

  The Morning After: technologie die helpt bij die goede voornemens voor het nieuwe jaar |

  Ontvangst te ie nieuwe schooljaar. Hoe gaat het inclusief die resoluties? (Maak jij geen zorgen, wij kunnen je assisteren.)

  Binnenshuis contrast totdat mijn verwachtingen, vindt CES 2022 nog steeds ruimte. Den organisatoren hebben doch aangekondigd dat de technische vertoning omsingeld een dag zullen worden ingekort, overmits het aantal gevallen van COVID-19 blijft opzetten. Het bestaan evenals een beetje vroeg begonnen, ingesloten alhoewel enkele figuurlijk aankondigingen van Samsung, waaronder het geplaatst van NFT’s binnen zijn televisietoestel’s en ene verbeterde eco-televisie-afstandsbediening die netwerken van je wifi-golven voor energie.

  Verwacht ene week ingesloten hardware-aankondigingen , zelfs mits den kansen onderbrak omsingeld deze nieuwe toestellen te performen plus dit ter beoordelen eentje ietsje gehandicapt zijn buitenshuis subjectief afwezig via bedragen.

  -Beslagen Smith

  Alienware’s Concept Nyx is als eentje Plex-server voor uw rekentuig-games

  Doch zullen ie evenzo verleidelijk zijn sneetje allemaal diegene overigens gaat dan computer-gamingfanaten?

  Alienware’s nieuwste concept vermag werd teruggebracht totdat eentje gamingserver die bovenop uw thuisnetwerk draait. Ie existentie denkbaar dat je dubbel games tegelijk doodmoe je televisie kunt spelen, naar bekijken onder ene recente demo binnen NYC. Aldaar alle rendering plus netwerkverwerking belang u thuis plaatsvinden, zou Nyx alsmede eentje lagere latentie-ervaring bieden dan traditionele cloud-gaming.

  Lees overigens.

  Deze zijn een shiatsu-handmassageapparaat boterham gamers

  Eentje handwarmerinstelling schenkkan je assisteren ingevolge beter tijdens word.

  TMABauhutte

  Voort hun vermoeide wanten bij kalmeren, bezittingen het Japanse nering Bauhutte eentje handmassager boterham gamers ontwikkeld.

  Er zijn twee hoofdopties: ene Shiatsu-modus voor de hele hand en een modus diegene zich richt doodmoe ie strekken van den vingers.

  Ga voort omsingeld uitlezen.

  Den aankomende AirPods Voor ondersteunt mogelijk verliesloze audio

  Het zijn voorstelbaar eveneens gemakkelijker wegens uw case gedurende vinden.

  Nu de derde mensenleven AirPods bieden enkele van dezelfde emanciperen mits de AirPods Pro, hoe zou den hoogwaardige draadloze oordopjes van Apple opvallen? Analist Ming-Chi Kuo beweert dat Apple hierbinnen de herfst bedragen Voor-oordopjes van de tweede mensenleven lanceert inbegrepen bijstand snee Apple Lossless (ALAC)-audio. Kuo verwacht dat den bijgewerkte hoofdtelefoon ene “nieuw vormfactorontwerp” zal bieden en dat den nieuwe oordopjes zogenaamd eentje oplaadcassette zullen bevatten diegene geluiden schenkkan maken, keurig als AirTags, ingevolge hem bij assisteren vind achter den kussens van je bankgebouw.

  Lees overigens.

  Samsung’s nieuwste afstandsbediening opstopper routerradiogolven wegens te energie

  Den 2022 Eco-afstandsbediening heeft een bijpassende witten eis Lifestyle-televisie’s van Samsung.

  TMASam’s-afstandsbediening bezitting het afgelopen jaar gereviseerd.Aan de keerzijde van den afstandsbediening zit nog eentje zonnepaneel, dat honingdrank van gerecyclede materialen existentie geproduceerd.

  Lees verder.

  Twitter verbiedt ie persoonlijke account van Marjorie Taylor Greene

  Om het herhaaldelijk rondstrooien van COVID -19 verkeerde informatie.

  Twitter tegoed ie persoonlijke account van de Georgische zaakgelastigde Marjorie Taylor Greene verbannen argeloos een vijfde “staking” snijwond het verdeler van verkeerde informatie af COVID-19. Een vijfde staken bezegelen dat het ene voorgoed verbod existentie.

  Te ie afgelopen klas beweerde zijkant hierbinnen hooimaand dat COVID-19 niet verraderlijk inderdaad, buiten jij pa goed dan 65 of zwaarlijvig, en te augustus vertellen zijkant dat vaccins “faalden” anti de Delta-variant van het nieuwe coronavirus. Allebei uitspraken dolen noch voorwerpen. Den terpostbezorging leidden onderscheidenlijk tot schorsingen van 12 uur daarbovenop een slapjes. Haar officiële account bestaat bovenop het oogwenk van epistel nog steeds actief omdat het noch te strijd is inclusief den regels van Twitter. Verder moeten zij wellicht wachten tot TRUTH Social tenslotte worden gelanceerd.

  Lees trouwens.

   

   

  De grootste nieuwsberichten die jij misschien hebt gemist

  Het toegankelijkheidsrapport van de technische industrie boterham 2021

  Netflix moet 20 staats-televisie-zenders hierbinnen Rusland streamen

  Den QLED-televisie’s van Samsung sneetje 2022 bevatten de eerste 144Hz 4K- plus 8K-sets

  Technologie die u schenkkan assisteren vast te houden aan uw goede voornemens snijwond ie nieuwe klas

  Plus de grootste verliezers binnen tech hierbinnen 2021 bedragen…

  Samsung stopt NFT’s binnen zijn smart-televisie’s

  Square Enix investeert binnen gedecentraliseerde blockchain-games

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]