More

  Tesla leverde in 2021 bijna 1 miljoen EV’s |

  Tesla’s verkoopsucces binnenshuis 2021 duurde tot ie einde van ie schooljaar. Het onderneming heeft onthuld dat ie hierbinnen 2021 936.172 elektrische automaat’s heeft toeleveren, waarvan pakweg 308.600 binnenshuis ie kwart kwartaal. Alhoewel dat noch ie magische cijfer van 1 miljoen bestaan voorwerpen het onderneming op had gehoopt, bestaan het dichtbij – daarbovenop haast het dubbele van de 499.550 Tesla diegene hierbinnen 2020 aan klanten werd overhandigd.

  Ie afgelopen klas was niet geweldig snee het prototype S en Model X. Den leveringen van diegene duurdere voertuigen daalden omsingeld meer dan de tweede binnen 2021, van 57.039 automaat’s naar 24.964. Dat was echter geen complete schok, omdat veel klanten wilden (of moesten) wachten leeg S- en X-vernieuwingen diegene persoonsbewijs in de lente zouden werd verzonden, enig de hoogwaardige Plaid-varianten.

  De leveringsaantallen zijn aanzienlijk gezien den chiptekorten die de wagen-industrie hebben geteisterd plus er zelfs toe bezitten geleid dat Tesla sommige wagen’s exclusief USB-poorten bezitting wegsturen. Het concern bestaan alsook klaar door honingbij blijven floreren tussen den geplande lanceren van Cybertruck in 2022 daarbovenop nieuwe fabrieken binnen den regio’s Austin en Berlijn.

  Deze weggedeelte bestaan echter noch gegarandeerd. Tesla had eentje gem 2021 inbegrepen productvertragingen (inclusief de Cybertruck en Semi), geleidelijke prijsstijgingen plus een reeks terugroepacties, waaronder een te december diegene gericht juist op ene half miljoen voertuigen inbegrepen camera- plus kofferbakfouten. Er bedragen zorgen dat Tesla’s groeiende reputatie sneetje problemen inbegrepen den bouwkwaliteit ie concern zullen kunnen bezwaren. Dat dicht tevens concurrentiebedreigingen uit – Tesla zal Ford’s F-150 Lightning, den Cadillac Lyriq, de Mercedes EQA plus andere EV’s van grote rivalen moet afweren. Den uitrusting van Elon Musk bevindt zich hierbinnen eentje goede positie gezien den bestaande resultaten, maar de handel kan snel afwisselen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]