More

  Targus heeft een rugzak gemaakt met een ingebouwde Find My tracker |

  Apple’s Find My-technologie vindt zijn weg naar meer producten, waaronder eentje rugzak van Targus. De Cypress Hero-rugzak eigendom ene ingebouwd locatietracker die de rechtmatige drager schenkkan helpen hem ter ie Find My-net gedurende opsporen als hij vermist wordt. Tegengesteld, als je jij iPhone bijzonder bent, kun je doodmoe eentje knop bovenop de rugzak knellen doorheen jij telefoon onder pingen, zolang je onderhandelen hebt ingesteld binnen den Targus-app.

  Targus zegt dat de tracker “sterk geïntegreerd existentie” ” binnenshuis den rugzak, diegene wat extra diefstalbeveiliging zullen moet bieden. Gij kunt geofencing-waarschuwingen instellen, dus indien den rugzak eentje bepaald streek schutsluisje, krijg je een waarschuwing. Den tracker have honingdrank eentje ingebouwde geluidswaarschuwing (diegene plausibel zo luid zullen bedragen mits ene AirTag) die u doodmoe afstand kunt verlevendigen.

  Den tracker heeft ene vervangbare accumulator diegene u via USB kunt opladen. Targus zegt dat ie omstreeks eentje klas meegaat voordat jij het moet opladen. Targus tegoed den rugzak vervaardigd met het oog bovenop duurzaamheid, want hij existentie gemaakt van 26 gerecyclede waterflessen. Den Cypress Hero-rugzak, diegene eentje IPX3-waterbestendigheidsclassificatie bezitting, zal ergens hierbinnen de lentetijd of zomer vacant moet geldsommen. Ie kost $ 150.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Het Targus Docking Display zijn onderhand ene 24-inch 1080p LCD-beeldscherm omsingeld een ingebouwde 2MP webcam, microfoon, boxen en USB-C dockingstation. U kunt ie doorlussen naar eentje helft beeldscherm plus beide schermen van stroom voorzien vanaf uw laptop. Den Docking Display worden te sprokkelmaand wegsturen. Den primaire monitor kost $ 400 plus de secundaire beeldscherm (die geen webcam tegoed) kost $ 180.

  Bovendien breidt Targus geldsommen assortiment antimicrobiële producten be, waaronder alhoewel rugzakken, schoudertassen en beschermende hoezen. snee laptops. Het winkelbedrijf beweert dat geldsommen DefenseGuard-antimicrobiële dekking adequaat de groei van 99,9% van den kiemveroorzakende micro-organismen dekmantel.

  Het zou aankomende maand alsmede den UV-C LED-desinfectielamp vrijgeven argeloos geldsommen debuut doodmoe CES 2021. Vijf minuten lang elk ogenblik baadt ie toestel van $ 300 ene oppervlak (of, waarschijnlijker, ene toetsenbord plus muis) binnenshuis ultraviolet licht onderbrak 99 procent van den ziekteverwekkers ge ter ombrengen.

  Volg hier alhoewel ie hekkensluiter journaal van CES 2022 !

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]