More

  T-Mobile en Verizon stoppen met iPad-kortingsprogramma dat klanten hoofdpijn bezorgde |

  T-Mobile plus Verizon hebben ene iPad-kortingsprogramma stopgezet dat zijde in samenwerking met Apple bezitten aangeboden. Binnenshuis ene afwisseling diegene ingevolge MacRumors werd opgemerkt, vermeldt den website van ie handelsbedrijf niet langduriger ene bevordering waarmee klanten voorheen tot $ 200 konden besparen om een mobiele iPad onder activeren via ene van de twee providers.

  Ik had dit lente hetzelfde kwestie met den korting van $ 200 leeg de nieuwe iPad. Verizon zal ie mij niet geeft.

  — Jordan Patterson (@JordanPatterson) 18 november 2021

  Het programma daarbovenop soortgelijke planning’s diegene Apple aanbood snee iPhone- en Apple Watch-aankoop terdege het stof van ene verhaal dat Bloombergs Mark Gurman publiceerde in december. Het artikel vertelt ge ie lange procedure dat hij moest volgen voort een ​​korting van $ 100 bovenop ene Apple Watch 7 erop claimen. Geldsommen eerste interpellatie werd afgewezen om T-Mobile daarbovenop persoonsbewijs argeloos “meerdere urenlange” telefoontjes daarbovenop ene eventuele escalatie inderdaad ie complicatie opgelost. opgelost.

  “Al mijn problemen met T-Mobile waren, bezitten Verizon-gebruikers soortgelijke problemen gemeld, inclusief name uitpuilend iPad-kortingen”, schreef Gurman destijds. Te feite zul jij verschillende mensen menen diegene hoen inherent frustraties voltooid het programma vertellen binnenshuis zijn Twitter-vermeldingen. Kortom, ie lijkt erbij dat T-Mobile daarbovenop Verizon sommige gebed onderbrak korting weigerden tenzij tal uitleg ter schenken boterham hoen acties. Den condities van den bevordering werden ook dientengevolge gepresenteerd dat kantkloswerk aantal eenvoudiger leken dan kantkloswerk in de praktijk waren.

  Ie zijn nochtans niet duidelijk of deze klachten Apple, T-Mobile en Verizon ertoe hebben aangezet het programma zekering onder neerzetten. “Den iPad-korting gewichtigheid Apple goed eentje tijdelijke aanbieding die sinds april 2021 op den markt zijn en eindigde bovenop 31 december”, vertelde eentje woordvoerder van T-Mobile aan . “We geldsommen eeuwig leeg zoek naar mogelijkheden vanwege onze klanten den uitgelezene deals op apparaten via geven.”

  We bezitten tevens aansluiting opgenomen inbegrepen Apple plus Verizon boterham commentaar. Wij zal deze artikel bijwerken wanneer wij iets van hoen horen.

  Update 13:05 ET: Reactie van T-Mobile reserve.

  wasgoed eigendom van Verizon tussen juni 2015 en september 2021. Het moederbedrijf van existentie alhoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]