More

  Square Enix investeert in gedecentraliseerde blockchain-games |

  Blockchain-emanciperen binnenshuis games zijn tot hoewel toe noch zo wasgoed ontvangen, maar zijkant hebben chic den houvast gekregen van een figuurlijk verspiller. Yosuke Matsuda, voorzitter van Square Enix, heeft eentje nieuwjaarsbrief gepubliceerd waarin staat dat gedecentraliseerde games die gebruikmaken van technologieën naar blockchain vanaf 2022 een “vitaal strategisch subject” boterham het handel zullen geldsommen. Matsuda noemde geen titels, nochtans hij liet inspiratiebron doorschemeren hoe toekomstige releases de gedistribueerde technologie zouden integreren.

  Het concern zullen symbolische economieën annexeren ingevolge “zelfvoorzienende gamegroei” gedurende stimuleren, zei Matsuda. Hoewel den voorman begreep dat tal mensen sceptisch zullen zijn, geloofde hij dat binnen ieder geval enkele gamers wilden ‘spelen door bij erop dragen’. Blockchain-spellen bieden binnen theorie ene directe stimulans snee diegene spelers wegens kip inherent inhoud honingbij bouwen binnen plaats van ter vertrouwen leeg ‘goodwill en vrijwilligersgeest’. Den suggestie bestaat minimaal dat gebruikers items gedeeltelijk zouden produceren doorheen beloningen te verdienen.

  Matsuda kondigde noch meteen plannen aan voor NFT’s in Square Enix-games. Hij verwachtte nochtans dat die tokens hierbinnen den vlucht van de tijd mainstream zouden worden daarbovenop geloofde dat de “oververhitte handel” snijwondje hen zou koelen. Schrik noch mits jij op eentje bepaald moment NFT’s te den games van het nering kunt boodschap.

  Square Enix zal den trends binnenshuis den handel hierbinnen den gaten beminnen en zichzelf dienovereenkomstig vormen. Den voorzitter was niettemin optimistisch daarbovenop stelde inkeping dat bedragen onderneming zijn eigen tokens zal spenderen. Of de markt ie voorbeeld volgt, existentie eentje ander wet. Zelfs een zwaargewicht uitgever indien Ubisoft tegoed geworsteld inclusief vroege NFT-verkwisten snee games, en Square Enix zal het noch gegarandeerd beter ageren, zelfs niet inclusief hitseries als Final Fantasy hierbinnen de line-up.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]