More

  Samsung’s nieuwe M8-monitor heeft een ingebouwde smart home-hub |

  Samsung komt naar CES ingesloten dubbel high-end monitoren voor zeer verschillende doelgroepen. Zoals The Verge opmerkt, begint ie handelsbedrijf inbegrepen de Smart Beeldscherm M8. Ie 32-inch 4K-scherm biedt tv-functionaliteit naar geldsommen predikanten, maar bevat al ene SmartThings-hub wegens compatibele smarthome-toestellen meteen per uw scherm gedurende bedienen. Ie bestaan mee beter gaaf inkeping videochats dankzij eentje meegeleverde magnetische SlimFit-webcam diegene gij kunt gebruiken ingesloten Google Twee plus andere apps.

  Den M8 schenkkan voorts bijgieten als verhoging inkeping (nog noch nader genoemde) gamestreamingservices, compleet inclusief houvast voor draadloze gamepads. Meer bijzonderheden komen schrijfster bij de lancering, vertellen Samsung. Workspace vouwt alsmede Microsoft 365 daarbovenop andere cloudproductiviteitsservices bijeen binnenshuis één ruimte.

  Samsung eigendom geen eerbewijs of releasedatum gezegd sneetje de Smart Beeldscherm M8. Alhoewel hij kleiner existentie dan de 43-inch M7 (gewend $ 600), kunnen de slimme huisfuncties plus webcam de prijs relatief bel houden.

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comSamsung

  Ie andere scherm kost wellicht minder dan eerdere modellen. Samsung eigendom eveneens eentje 32-inch Odyssey Neo G8-gamingmonitor onthuld diegene tal kleiner moet bedragen dan den 49-inch Neo G9, ingesloten behoud van de geprononceerd 1000R-curve, mini-LED-technologie, 240 Hz verversingssnelheid daarbovenop 2000-nit piekhelderheid. Ie springt zelfs akelig een 4K-resolutie – dit bestaat de eerste 4K-beeldscherm diegene 240 Hz plus eentje pixelresponstijd van 1 ms ondersteunt, beweerde Samsung. Bijstandsuitkering boterham zowel NVIDIA’s G-Sync indien AMD’s FreeSync Premium Pro zal tearing-artefacten tot een ondergrens moet beperken.

  Er bestaan geen melding gemaakt van ene prijs of verzenddatum voor den Odyssey Neo G8. Gezien den verkleining van ie formaat zullen ie noch wonderbaarlijk zijn als het scherm minder kost dan den $ 2500 G9, zelfs met ene hogere resolutie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]