More

  Samsung bakt zijn cloud gaming-platform in tv’s |

  Samsung renoveert bedragen televisie-interface plus probeert aantal van jij gamingbehoeften leeg één gelegenheid tezamen onder brengen. Via den Gaming Hub kun gij consolegames direct vanaf den startschermen van je tv stichten, opdat gij zijde schlemiel sneller kunt gaan optreden.

  Daarenboven heb gij vanaf den hub toegang tot de nieuwe gamestreamingservice van Samsung. Ie handel plaagde bedragen nieuwste poging totdat cloud-gaming hierbinnen oktober. U kunt controllers daarbovenop headsets van derden bijdoen leeg compatibele tv’s, dus u hoeft voorstelbaar geen reserve hardware aan te schaffen voort games doodmoe het toneel ter spelen.

  Volgens ene plaatje die Samsung have meegevoeld, hebben toneelspelers toegang totdat andere streamingdiensten vanaf den hub, naar NVIDIA’s GeForce Now, Stadia daarbovenop computer-gamingplatform Utomik. Microsoft kondigde vorig schooljaar leeg den E3 aan dat er een smart TELEVISIE-app snee Xbox Game Pass onderweg existentie, dus mogelijk komt die eens bovenop den Gaming Hub.

  Den hub biedt samengestelde spel-aanbevelingen inbegrepen den hulp van Samsung’s AI Gaming Hub-technologie. Inbegrepen de nieuwe Game Drankbuffet kun jij aspecten van gij ervaring aangepast, zoals den beelden plus den instellingen. Met de modus Inzoomen kunt u verschillende porties van ie scherm van naderbij staren, zoals een minikaart of journaalboeking. Onderwijl kun je ingesloten den ultrabrede Multi View een YouTube-walkthrough staren van ene ministerie wetsartikelen jij eventueel mede worstelt – vergelijkbaar met de activiteitskaarten van de PS5 – naast den spel.

  Samsung houdt gamers te gedachten bovenop het hardwarefront mede. Het brengt 4K- plus 8K-televisie’s over inbegrepen ene verversingssnelheid van 144 Hz, waardoor games er vloeiender uit kunnen zie. GeForce Now zijn hierbinnen oktober begonnen omsingeld het overhandigen van eentje 120 fps-voorkeur.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]