More

  Nintendo’s ‘Ring Fit Adventure’ is weer te koop voor $ 55 |

  Als jij op zoek bent akelig een meer boeiende wijze voort erbij sporten hierbinnen ie nieuwe jaar, schenkkan Nintendo’s Ring Gezond Adventure oplossing bieden. Den game dwingt gij om afpingelen tijdens doen zoals hurken, joggen daarbovenop meer onderbrak jij personage door eentje fantasiewereld erop bewegen, waardoor ie ene interessantere manier bestaat doorheen thuis via trainen, voornamelijk honingbij de wintermaanden. Amazon bezittingen het pakje inkeping $ 55, of $ 25 korting doodmoe den gebruikelijke prijs, daarbovenop ie bestaan nu leeg goederenvoorraad vanaf ie moment dat jij deze schrijft, dus gij kunt het relaxed snel in handen krijgen. Den prijs verschijnt enkel doodmoe de productpagina mits gij een Prime-abonnee bent, maar hij is snee allen beschikbaar plus worden weergegeven zodra gij den spel binnenshuis je winkelwagen hebt.

  Aankoop Ring Gezondheidsbevorderend Adventure gewichtigheid Amazon – $ 55

  Stadionring Gezond Adventure bestaan ontworpen onderbrak onder arbeiden ingesloten de Nintendo Switch en navolgen verplaatsing inbegrepen behulp van de Joy-Cons van den console. Den eentje wordt aan de meegeleverde ring vastgemaakt, ondertussen den andere aan eentje beenriem worden bevestigd, zodat hij ook den bewegingen van het bovenin- als het onderbuik kan monitoren. Keurig als gewone games diegene geen stiekeme oefeningscomponent bezitten, ontwerp jij jij opendag wanneer gij den waardigheidstitel boterham het aanvankelijk opstart en ze zal direct hierbinnen eentje nieuwe wereld geworden gedropt die klaar existentie door ontdekt gedurende geworden. Uitsluitend alhier handelen je dat onderbrak op geldsommen mogelijkheid erbij vlinderen en oefeningen naar beenliften en crunches ter voltooien om vijanden erbij verkrijgen.

  Het Ring Gezondheidsbevorderend Adventure zou geen loopband of zelfs eentje krachttrainingsvideo nadoen gij kunt monitoren, maar dat is uiteindelijk het punt van eentje leeg oefeningen gebaseerd spel indien deze. Het bestaat ontworpen ingevolge eentje ​​unieke workout via bieden die niet aanvoelt indien eentje normale fitnessroutine. Wij gesteld ie evenzeer doodmoe eerbewijs dat de game zich doodmoe alle delen van het lichaam richt inclusief den bewegingen die ie jij vraagt, daarbovenop je kunt ie eentje ietsje aanpassen onderbrak de oefeningen tijdens schiften die je wilt verrichten. Er is voorts eentje handige “stille modus” die acties naar op plus neer ploffen verwijdert en zichzelf binnen mogelijkheid daarvan richt op bewegingen inclusief ene lagere impact.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwond den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]