More

  Microsoft heeft een bug in Y2K-stijl opgelost die Exchange-e-mail brak |

  Microsoft begint 2022 inclusief ene flashback naar Y2K-bugs. Bleeping Pc meldt dat het onderneming ene tijdelijke weerwoord have uitgebracht snijwond ene bug die de e-mailbezorging inkeping on-premises Exchange 2016- daarbovenop 2019-servers op nieuwjaarsdag bezit verbroken. Naar gebruikers ontdekten, probeerde Exchange versiedatumcontroles snee bedragen antivirusscanengine leeg te slaan te ene 32-onaardig oprecht-variabele – eentje vitaal probleem wanneer eentje datum vanaf 1 januari 2022 erbij vitaal juist. Onderbrak nieuwe controles crashte den malware-engine en bleef e-mail te ene wachtrij achter.

  Den noodoplossing tweedehands ene PowerShell-script voort stuntman kerkdiensten onder pauzeren, de 65-plusser antivirus-engine-bestanden gedurende vervangen door nieuwere die eentje nieuwe nummerreeks toepassen en herstart de bewerkingen. Den uitkomst vereist handmatige import daarbovenop kan bij grotere bedrijven lang duren doorheen te implementeren, echter ene automatische opbrengst existentie binnenshuis ontwikkeling.

  Deze zullen geen gevolgen moet hebben snee andere Exchange-klanten. De timing bestaat mede ‘ideaal’, vermits eentje vakantieweekend den interpellatie akelig e-mail vermoedelijk beperkte. IT-managers van het onderneming wilden doch vermoedelijk niet par met het patchen van servers in 2022, plus ie existentie vaag waarom Microsoft geen datumprobleem voorzag met software diegene uitsluitend ene paar jaar geleden werd uitgebracht. Watje de redenering evenzo is, dit dient mits een duidelijke dressuur be ie vooruitkijken bovenop datumbugs.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]