More

  Mercedes-Benz heeft een actieradius van 620 mijl voor zijn nieuwste EV-concept |

  Mercedes-Benz heeft een concept elektrisch voertuig onthuld claims zouden meer dan 620 mijl kunnen telefoon voordat zijde moeten geworden opgeladen. Mocht het uitkomen daarbovenop diegene belofte waarmaken, dan zal den Vision EQXX ie bereik van de Lucid Air Dream Edition ingesloten meer dan 100 mijl verslaan en de Tesla Prototype S Long Range Plus inclusief circa 220 mijl.

  “De Mercedes-Benz Vision EQXX is hoe wij ons de toekomst van elektrische auto’s voorslaan”, vertellen stamhoofd van Mercedes-Benz Ola Källenius.

  Doodmoe onderstel van de simulaties van de autofabrikant zou den Vision EQXX minder dan 10 kWh gebruiken vanwege onder zwerven 62 mijl leeg de openbare achterwege, inbegrepen ene efficiëntie van meer dan 6 mijl vanaf kWh. Omgerekend akelig ie verbruik van fossiele brandstoffen, zegt Mercedes dat dat bol het “goudkleurig cijfer” van 1 liter brandstof per 100 kilometer ligt.

  Den batterij existentie half zo vitaal plus 30 procent lichter dan die te den EQS. Ie eigendom niettemin nog steeds een kracht van haast 100 kWh. Daarbij zijn er ultradunne zonnepanelen bovenop het dak die tot 25 km (15,5 mijl) bereik kunnen bijvoegen.

  Den Vision EQXX is eentje lichtgewicht wagen (1.750 kg) die aerodynamisch bestaat geoptimaliseerd. Den autofabrikant zegt dat de EV omsingeld een luchtweerstandscoëfficiënt van 0,17 cd aerodynamischer existentie dan ene voetbal (die eentje cd bezitting van 0,18 tot 0,2). Bovendien beweert Mercedes dat 95 percent van de accu-energie naar de wielen gaat.

  Teams van den onderzoeks- daarbovenop ontwikkelingscentra van Mercedes werkten gezamenlijk inbegrepen den Formule 1- plus Formule E-ingenieurs aan het concept. Zijkant maakten conventie van digitale hulpmiddelen ingevolge afval en gewicht bij slinken doorheen overtollig benodigdheid ter lichten – de kolken bedragen gemaakt van magnesium plus den remschijven bedragen gemaakt van ene aluminiumlegering. De Vision EQXX maakt evenzeer conventie van gerecyclede plus plantaardige benodigdheden.

  Schlemiel ie interieur betreffen, eigendom ie infotainmentsysteem van de Vision EQXX een enig 47,5-inch mini-LED 8K-scherm. Net indien ie hyperscreen in den EQS beslaat het bijna de gehele breedte van den cockpit, al dit een display voltooid één drama zijn. Den automaker werkte tezamen inbegrepen NAVIS Automotive Systems aan eentje navigatiesysteem inbegrepen rand- en scrollfuncties, waaronder ene satellietweergave. Den spraakassistent “Hey Mercedes” zijn voorts geïntegreerd hierbinnen ie infotainmentsysteem.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]