More

  L’Oréal onthult zijn eerste haarkleurapparaat voor thuis |

  Tijdens CES pronkt L’Oréal inclusief zijn eerste haarkleurapparaat dat thuis vermag worden tweedehands. Volgens ie winkelbedrijf kan den handheld Colorsonic ie product gelijkmatig mengen plus overbrengen. Indien het werkt zoals toegezegd, zullen Colorsonic gebruikers moeten assisteren consistente haarkleurresultaten via krijgen uitgezonderd naar de vishal gedurende paardenhoeven.

  L’Oréal ontwikkelde plus verfijnde het apparaat te de hardloopwedstrijd van vijf jaar omsingeld de hulp van zijn klanten . Het mengmechanisme van Colorsonic evolueren gebruik van een procedure buitenshuis bende om exacte hoeveelheden ontwikkelaar daarbovenop formule af kleurpatronen erbij bemoeien onderbrak de haarkleur tijdens creëren. De machine brengt het product aan via eentje embouchure van borstelharen dat oscilleert binnen eentje zigzagpatroon voor een gelijkmatige verdeling.

  dims?image_uri=https%3A%2F %2Fs.yimg.comL’Oréal

  Thuisverf- plus kleursets bestaat ​​alhoewel tientallen jaren. Evenwel kunnen den consistente gevolgen diegene L’Oréal belooft omsingeld Colorsonic het toestel de moeite waard produceren voort via staren.

  L’Oréal bestaan de afgelopen jaren eentje soort steunpilaar werd op CES. Te 2019 kondigde ie een sensor aan, ontwikkeld omsingeld draagbare pionier professor John Rogers, diegene ie hydratatieniveau van de huid meet. Ie jaar daarop onthulde ie ene slimme dispenser diegene huidverzorgingsproducten combineert, rekening houdend inbegrepen factoren als rimpels, zichtbaarheid van de poriën, temperatuur plus pollenniveaus. Hierbinnen 2021 onthulde het YSL-handelsmerk van L’Oréal een lipstickmaker voor thuis leeg basis van ie Perso Smart Skincare-systeem.

  Volg hier alreeds het hekkensluiter dagboek van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]