More

  Kohler’s mist-emitterende slimme ‘Stillness Bath’ is van jou voor $ 8.000 |

  Kohler bezit onthuld wanneer jij het Stillness Bath dat het op CES 2021 onthulde, plus een tal andere smart home-producten kunt bemachtigen. Ie bad, dat zijn geïnspireerd bovenop ie Japanse bosbaden, bezitting totdat doel eentje spa-ervaring argeloos bij bootsen inclusief behulp van licht, heiigheid daarbovenop aroma’s. Alle aspecten van den ervaring kunnen worden gecontroleerd honingbij den Konnect-app van Kohler. Het Soak Freestanding Bath-fotomodel kost circa $ 8.000 daarbovenop jij kunt ie eind maart orderen.

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.comKohler

  Eentje ander mannequin biedt spraakbesturing en eentje ander, de Infinity Experience, vult zichzelf per de wereld plus het water stroomt voltooid in de houten fundament. Diegene zullen deze schooljaar binnen Q3 beschikbaar zijn. Roemen geworden zometeen bekend gemaakt.

  Eveneens leeg CES 2021 onthulde ie nering de Touchless Residential Bathroom Faucet.

  De waterkraan wordt na stuntman minuten vanzelf uitgeschakeld plus wanneer u dit binnenshuis de vakantiemodus schaakstukverplaatsing, kunnen gebruikers er veilig van bedragen dat dit noch vanaf ongeluk wordt ingeschakeld ondertussen zijde achterwege geldsommen. Ie apparaat wordt straks deze jaar opsturen en kost $ 199. dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Kohler

  Anders have Kohler roemen plus beschikking aangekondigd boterham geldsommen PerfectFill slimme badtechnologie. Inbegrepen het structuur kunt u uw bad tot ene bepalen perspectief daarbovenop temperatuur bijvullen via ene spraakopdracht, bedieningspaneel of de Konnect-app. Gij kunt maximaal 10 presets hebben plus je kunt het bad evenals leeg fiatteren aanprijzen inclusief een spraakopdracht. Ie structuur — dat gepaard gaat ingesloten een Kohler digitale kletskous, shout daarbovenop compatibel bad — zal in mei erbij aankopen bedragen en ie begint belang $ 2.700.

  Later deze maand zullen Kohler par ingesloten het versturen van huiswatermonitors die ie ontwikkeld omsingeld de steun van Phyn.

  Uitgezonderd het meteen waarschuwen van huiseigenaren wanneer zij eentje gaatje detecteren, bieden de systemen gedetailleerde inzichten ge het waterverbruik binnen huis. Kantkloswerk benutten evenzeer drukdetectie wegens erbij afzoeken naar kristallen die zichzelf binnen leidingen evolueren, zodat ze gebruikers kunnen waarschuwen voor leidingen bevriezen en inscheuren. dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.comKohler

  Den doen-ie-identiteit-versie (H2Wise) kan ter ene enkele aanrecht geworden geïnstalleerd, ondertussen ie professional-fotomodel, H2Wise+, worden bevestigd aan de hoofdkraan van ie beter daarbovenop ie water binnen de hele honk kan afsluiten indien het eentje gat detecteert . Buitenshuis den Kohler-app kun je den units samenvoegen inbegrepen spraakassistenten. Ie doe-ie-image-prototype kost omstreeks $ 400, plus Kohler zegt dat den professional-versie (die evenzeer tenzij vermag werd tweedehands) naar berekening $ 666,70 zou kosten.

  Eentje van den andere producten die Kohler deze jaar zullen overbrengen, bestaat het Power Toegevoegd Energy Storage System , diegene kunnen worden verbonden aan zonnepaneelsystemen ingevolge de energie die zij maken leeg onder rammen. Den batterij schenkkan bijgieten mits back-up voor uitval of doorheen het beter van elektriciteit bij wichelen met behulp van opgeslagen zonne-energie daarbovenop den gewenning van netstroom honingbij verminderen.

  Kohler Power Toegevoegd begint gewichtigheid omstreeks $ 13.325 boterham ene stelsel ingesloten een batterijcapaciteit van 10 kWh, alreeds u totdat 20 kWh kunt bezitten.

  Volg hier reeds het hekkensluiter nieuws van CES 2022!

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]