More

  Jabra’s trainingsklare Elite 4 Active-oordopjes zijn nu verkrijgbaar voor $ 120 |

  Binnen augustus introduceerde Jabra zijn ultrabetaalbare Elite 3-oordopjes. Dat fotomodel biedt alle kernfuncties die jij zou vooruitzien van ene set echte draadloze oordopjes ingesloten een goede geluidskwaliteit, een probaat batterijduur plus ene comfortabele pasvorm. Daarbovenop dat alles kost jij onderbeen $ 80. Er ronddwalen enkele omissies – inclusief name ie verzuimen van actieve ruisonderdrukking (ANC) – echter het winkelbedrijf introduceert officieel een nieuwe claim leeg CES diegene nog meer vakjes aanvinkt daarbovenop den eerbewijs gemeen houdt: den Elite 4 Active.

  Alhoewel dit oordopjes vorige slapjes alhoewel vroegtijdig binnenshuis ie VK verschenen, bezitting Jabra al officieel de nieuwe set snijwondje de VS aangekondigd. De Elite 4 Active tegoed een soortgelijk ontwerp mits den reeks nieuwe oordopjes diegene het onderneming vorig schooljaar begon aan te kondigen. Dit bezegelen dat den toppen comfortabel moeten bedragen onderbrak hun kleinere formaat en onlangs opnieuw ontworpen conditie. Zoals den naam alhoewel aangeeft, bestaat den Elite 4 Active gebouwd wegens zweterige trainingen erbij weerstaan ​​ingesloten eentje IP57-waterdichtheidsclassificatie.

  Gaanderij: Jabra Elite 4 Active | 35 Foto’s

  /35

  Zuilengang: Jabra Elite 4 Active | 35 Foto’s

  /35

  Qua audio bezittingen de Elite 4 Active 6 mm-drivers en kun gij de EQ gewendraken te den Jabra-app. Dit nieuwe prototype beschikt ook af ANC, watje de meer betaalbare Elite 3 noch bezit. Het enige nadeel bestaan dat ie noch instelbaar bestaan, naar de ruisonderdrukking leeg de vlaggenschip Elite 7 Pro-oordopjes. Jabra’s transparantiemodus, HearThrough, bestaan beschikbaar doodmoe de Elite 4 Active, opdat u uw vorm kunt hoor wanneer dat nodig bestaat. Vier inbegrepen gaas bedekte microfoons helpen belang gesprekken daarbovenop Jabra zegt dat kip ontwerp windgeruis zou verminderen.

  Net mits gewichtigheid den Elite 3 kun jij een batterijduur totdat doorzijgen moment verwachten inbegrepen drie reserve oplaadbeurten hierbinnen de case. Jabra bezit honingdrank bevrijden reserve naar de ruimte vanwege oordopjes solo tijdens benutten, Google Fast Pair, Alexa ingebouwd daarbovenop Spotify Tap-impressie. Ie lieve departement? Zijde geldsommen vanaf heden verkrijgbaar snijwond $ 120 gewichtigheid Amazon plus Jabra.

  Volg hier reeds ie hekkensluiter nieuwsjournaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]