More

  Google’s tweede generatie Nest Hub daalt tot $ 60 in de uitverkoop van het nieuwe jaar |

  De meeste Nest-apparaten van Google gingen binnen den schoonmaken voor den feestdagen daarbovenop hoewel die hoge kortingen geldsommen gekomen daarbovenop verdwenen, observeren wij al hoewel nieuwe verdoen opduiken leeg internet. Ook Best Buy als Adorama bezitten de tweede mensenleven Google Nest Hub sneetje $ 60, dat is $ 40 korting bovenop de normale prijs daarbovenop enkel $ 10 meer dan bovenop Black Friday. De Nest Hub Max bestaat alsook tijdens aankopen inkeping $ 190, terwijl den Nest Audio plus Nest Mini respectievelijk $ 75 daarbovenop $ 25 kosten.

  Acquisitie Google-uitverkoop bij Best Buy Verwerving Google-schoonmaken bij Adorama Verwerving Nest Hub (2e mensenleven) bij Beste acquisitie – $ 60 Verwerving ene Nest Hub (2e generatie) bij Adorama – $ 60

  Onze favorieten van ie stel snijwondje den meeste mensen zijn den Nest Hub en de Nest Audio. Den eerste zijn ie uiterst recente slimme display van Google plus kreeg van ons een score van 89. Ie heeft een minimalistisch vormgeving, een smaakvol 7-inch display, helderder en beller gedruis dan bedragen pastor en eveneens snellere gevolgen. Ie tegoed exact den juiste maat voort binnenshuis elke kamer gedurende voetstappen uitgezonderd alreeds tijdens tal gelegenheid in deeg via consumeren, plus gij kunt ie zelfs bovenop jij nachtkastje plaatsen en het zullen je slaap monitoren. De functie terdege een ietsje kieskeurig toen we hem testten, nochtans voorbijgaand hij precies leeg geldsommen mogelijkheid zit, zou je gegevens moeten krijgen voltooid je slaapduur, kwaliteit, programma en zelfs info be snurken.

  Den Nest Audio zijn de slimme $ 100 van Google speaker die concurreert met Amazon’s Geluidsweerkaatsing daarbovenop Apple’s HomePod mini. Het vermag zich meten omsingeld allebei apparaten daarbovenop het have van ons een score van 87 gekregen door de probaat geluidskwaliteit, het charmante ontwerp, de goede Google Assistent-gevolgen en den stereomodus wanneer duo van den boxen geldsommen on-line. Ie is den slimme megafoon diegene gij kunt krijgen mits je voort audiokwaliteit toeleveren daarbovenop hoewel veel doodmoe den Google Hulpbetoon vertrouwt. De Nest Mini lijkt mogelijk een aantrekkelijke voorkoop snijwond $ 25, nochtans gij krijgt wetsartikelen jij boterham betaalt. Netjes mits zijn Amazon-tegenhanger, den Geluidsweerkaatsing Dot, bestaat de Nest Mini een betaalbare manier wegens den Google Helper doodmoe een nietige ruimte bij krijgen, doch je zult behoorlijk sukkel prijsgeven aan geluidskwaliteit.

  Den Nest Hub Max bestaat snijwond degenen die alles willen handelen leeg zowel rumoer als slimme Google-apparaten. Het bezit de lieve geluidskwaliteit van allen, en een 10-inch scherm, bewegingsbediening en de gelegenheid voort erop doubleren als een Nest Cam. Ie zullen ene goede slimme thuisbasis geldsommen, ene display dat binnenshuis uw woonkamer of kookplaats staat, opdat allemaal binnen uw stamhuis er toegang toe eigendom wanneer dat nodig existentie.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwond de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]