More

  Eve’s HomeKit-exclusieve buitencamera van $ 250 arriveert op 5 april |

  Hierbinnen navolging van de HomeKit-camera sneetje binnenshuis, tegoed Eve een fotomodel inkeping den buitenkant van je huis aangekondigd. Het nering beweert dat den Outdoor Cam de eerste schijnwerpercamera bestaat die enig snijwondje HomeKit is gemaakt.

  Den Outdoor Cam gebruikt HomeKit Secure Video plus wanneer hij activiteit detecteert, krijg gij een iPhone-melding. Het beschaven gebruik van den slimheid op het apparaat van Apple TV of HomePod om moeiteloos bewegingen doodmoe honingbij verwerk, en het schenkkan het onderscheid zie tussen mensen, voertuigen, huisdieren plus pakketten.

  Eve zegt dat, netjes indien geldsommen andere producten, den camera is ontworpen omsingeld ie kijker doodmoe gegevensbeveiliging. Opnamen word bewaard op iCloud plus jij kunt kantkloswerk totdat 10 dagen staren gedurende de Home-app doodmoe iPhone, iPad plus Mac. Er bestaan end-to-end-coderen, dus eenzaam de eigenaar vermag live video plus opnames zie.

  De camera vermag 1080p-video inspreken ingesloten 24 frames vanaf knipoog. Ie bezittingen ene blikveld van 157 graden daarbovenop spraakcommunicatie te twee richtingen. Den Outdoor Cam kan voortbeweging detecteren totdat doodmoe 10 meter afstand onder infrarood nachtzicht.

  Ie existentie niet den enige buitencamera die werkt met HomeKit Secure Video. De Netatmo Outdoor Camera doen dat alsmede. Evenwel zijn ie interessant wegens eentje ​​slimme beveiligingscamera onder zien die Apple-toestellen nodig eigendom ingevolge bij arbeiden.

  Gij kunt den Eve Outdoor Cam leeg 5 april omhooghalen belang Eve plus Amazon. Apple zou de camera van $ 250 doodmoe eentje later tijd verkwisten.

  Ook heeft Eve aangekondigd dat haar Matter-ready motoren sneetje jaloezieën en zonneschermen al leverbaar geldsommen bij eentje veel retailers. MotionBlinds vereist ene iPhone of iPad die existentie uitgerust inbegrepen de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

  Volg alhier hoewel ie laatste nieuwsjournaal van CES 2022!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]