More

  Denemarken belooft ‘groene’ binnenlandse vluchten tegen 2030 |

  De minister-president van Denemarken, Mette Frederiksen, belooft dat den nationale vluchten van de Europese gepeupel contra 2030 “groenkleurig” zal zijn. Als stukje van haar nieuwjaarstoespraak vertellen zij dat (vertaald) “Den Denen tegen 2025 de plek voort groen te vliegen bovenop eentje nationale route.” Zijkant voegde eraan toe: “buitenzijde binnenshuis 2030 moeten wij fulltime groenkleurig kunnen rennen mits wij hierbinnen Denemarken in eigen akker vliegen.” Het maakte eindje over van eentje bredere belofte van den leider vanwege den maatregelen tegenstrijdig vervuilers aan onder scherpen en den groene transitie van het grond ene vliegende begin gedurende geven.

  Er zijn niettemin oorzaken onderbrak ongerust bij geldsommen dat een dergelijk ambitieuze deadline kan word gehaald, gezien het handicap aan flank-en-klare alternatieven. Elektrische vliegtuigen zullen mogelijk nooit lukken, plus waterstofvliegen, reeds veel veelbelovender, zijn nog lang noch klaar vanwege honingbij worden uitgerold akelig den vloot van eentje grote luchtvaartmaatschappij. Vanwege nog niettemin erop zwijgen van ie waarheid dat uitsluitend waterstof geproduceerd indien consequentie van elektrolyse, aangedreven doorheen overtollige hernieuwbare energie, heus ‘groen’ schenkkan werd gezegd. EnergiWatch bezit medegedeeld dat ie vaste regelgeving van Denemarken door tijdens afwachten op den voortkomen van magische kogeltechnologieën ie grond noch zal helpen geldsommen internationale verplichtingen inzake klimaatemissies na tijdens komen.

  Dat medegedeeld hebbende, bezittingen Denemarken meer stappen gezet dan sommige neerkomen doorheen assisteren bij het fabriceren van den overgang naar koolstofvrije technologieën. Het veld have nu een harde deadline beweren ingevolge den olie- en gasexploratie bij beëindigen daarbovenop is eentje figuurlijk speler binnen de windenergie-industrie. Sart 2021 beloofde ie eentje kunstmatig eiland erop opbouw dat elektriciteit van de Deense windparken zullen kunnen verzamelen en wegsluiten, toereikend onderbrak 10GW erbij geeft. Gelijktijdig hoopt het grond dat overtollige windenergie kan geworden tweedehands onderbrak ene ​​elektrolyseur aan via drijven, waardoor ie eentje mooie bijbaan krijgt als fabrikant van schuldvrije waterstof.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]